Gatiti cartea: briose de cidru de mere

Gatiti cartea: briose de cidru de mere
Gatiti cartea: briose de cidru de mere este un vegetarian mâncare de dimineață. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 398 calorii. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 12 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați cidru de mere, bicarbonat de sodiu, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Brioșe de ovăz cu cidru de mere încărcate cu unt brun glazură de cidru de mere, Gatiti cartea: Corniest brioșe de porumb, și Gatiti cartea: briose de dovleac condimentate cu Pepitas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți cu generozitate o formă standard de brioșă de 12 căni sau tapetați-o cu căptușeli de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un castron mediu, amestecați împreună zahărul granulat, zahărul brun și uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
UmărUmăr
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați ouăle și amestecați pentru a combina. Într-un alt castron, cernem împreună făina, bicarbonatul de sodiu, sarea și scorțișoara. Într-un al treilea castron, amestecați cidrul de mere, smântâna și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De MereCidru De Mere
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați o treime din amestecul de flout și o treime din amestecul de cidru de mere în amestecul de zahăr, împăturind cu o spatulă doar pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De MereCidru De Mere
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Adăugați restul amestecurilor de făină și cidru în două adăugiri. Îndoiți mărul ras, apoi împărțiți aluatul uniform între cupele de briose pregătite, umplând fiecare cană la trei sferturi din drum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
6
Presărați blaturile brioșelor cu zahărul Demerara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr DemeraraZahăr Demerara
7
Coaceți, rotind forma de brioșă la jumătatea drumului, până când brioșele revin la atingere, 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Transferați tigaia într-o grătar și lăsați să se răcească timp de 10 minute. Apoi scoateți brioșele din tigaie și lăsați-le să se răcească complet pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Aceste brioșe sunt cele mai bune a doua zi și se vor păstra într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de până la 3 zile.
10
Varierea Ambarcațiunii: Pâine Rapidă Cu Cidru De Mere
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De MereCidru De Mere
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
11
Se toarnă aluatul într-o tigaie cu unt de 8 1/2 x 4 1/2 inch tapetată cu hârtie pergament și se coace, rotind tigaia la jumătate, până când un tester de tort introdus în centrul pâinii iese curat, 45 până la 55 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
12
Transferați tigaia într-o grătar și lăsați să se răcească timp de 10 minute. Apoi scoateți pâinea din tigaie și lăsați-o să se răcească complet pe grătar. Această pâine este cea mai bună a doua zi și poate fi păstrată, învelită în folie de plastic, la temperatura camerei timp de până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista