Gatiti cartea: briose de cidru de mere
Gatiti cartea: briose de cidru de mere este un vegetarian mâncare de dimineață. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 398 calorii. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 12 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați cidru de mere, bicarbonat de sodiu, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Brioșe de ovăz cu cidru de mere încărcate cu unt brun glazură de cidru de mere, Gatiti cartea: Corniest brioșe de porumb, și Gatiti cartea: briose de dovleac condimentate cu Pepitas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți cu generozitate o formă standard de brioșă de 12 căni sau tapetați-o cu căptușeli de hârtie.
Într-un castron mediu, amestecați împreună zahărul granulat, zahărul brun și uleiul.
Adăugați ouăle și amestecați pentru a combina. Într-un alt castron, cernem împreună făina, bicarbonatul de sodiu, sarea și scorțișoara. Într-un al treilea castron, amestecați cidrul de mere, smântâna și vanilia.
Adăugați o treime din amestecul de flout și o treime din amestecul de cidru de mere în amestecul de zahăr, împăturind cu o spatulă doar pentru a combina.
Adăugați restul amestecurilor de făină și cidru în două adăugiri. Îndoiți mărul ras, apoi împărțiți aluatul uniform între cupele de briose pregătite, umplând fiecare cană la trei sferturi din drum.
Presărați blaturile brioșelor cu zahărul Demerara.
Coaceți, rotind forma de brioșă la jumătatea drumului, până când brioșele revin la atingere, 25 până la 30 de minute.
Transferați tigaia într-o grătar și lăsați să se răcească timp de 10 minute. Apoi scoateți brioșele din tigaie și lăsați-le să se răcească complet pe grătar.
Aceste brioșe sunt cele mai bune a doua zi și se vor păstra într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de până la 3 zile.
Varierea Ambarcațiunii: Pâine Rapidă Cu Cidru De Mere
Se toarnă aluatul într-o tigaie cu unt de 8 1/2 x 4 1/2 inch tapetată cu hârtie pergament și se coace, rotind tigaia la jumătate, până când un tester de tort introdus în centrul pâinii iese curat, 45 până la 55 de minute.
Transferați tigaia într-o grătar și lăsați să se răcească timp de 10 minute. Apoi scoateți pâinea din tigaie și lăsați-o să se răcească complet pe grătar. Această pâine este cea mai bună a doua zi și poate fi păstrată, învelită în folie de plastic, la temperatura camerei timp de până la 3 zile.