Gatiti cartea: biscuiti înger

Gatiti cartea: biscuiti înger
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Cook the Book: Angel Biscuits. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 167 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 30. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați scurtarea legumelor, zahărul, apa și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Gatiti cartea: biscuiti Chipotle Cheddar, Gatiti cartea: Cobbler de mere cu biscuiti Cheddar, și Gatiti cartea: Biscuiti din faina de porumb cu unt de miere.

Instrucțiuni

1
Se dizolvă drojdia în apa călduță într-un castron mic. Puneți deoparte până când drojdia pare spumoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Amestecați făina, zahărul și bicarbonatul de sodiu într-un castron mare. Folosiți un blender de patiserie sau vârful degetelor pentru a tăia scurtarea până când bucățile au dimensiunea mazării. Se amestecă Zara în drojdia dizolvată. Se amestecă în amestecul de făină folosind o furculiță, doar până se umezește. O parte sau tot aluatul poate fi refrigerat în acest moment. Aluatul este bun până la o săptămână și de fapt dezvoltă mai multă aromă în timp.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau StafideCeașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Când este gata de coacere, acoperiți ușor o foaie de copt cu spray de gătit antiaderent și puneți-o deoparte. Frământați ușor aluatul, aproximativ șase rotații.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Se rulează pe o suprafață ușor făinatăla o grosime de 4 inci. Scoateți biscuiții cu un tăietor de 2 inci. (Nu răsuciți tăietorulsau biscuiții se vor ridica mai înalți pe o parte.) Adunați, rulați și tăiați resturile. Aranjați biscuiții cu părțile laterale atingând foaia de copt pregătită. (Acest lucru îi ajută să crească mai sus și să rămână moi.) Acoperiți cu un prosop umed fără scame sau folie de plastic care a fost ușor acoperită cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
5
Lăsați biscuiții să crească într-un loc cald până când s-au dublat în vrac, aproximativ 1 oră dacă este la temperatura camerei sau 1 mc dacă aluatul a fost refrigerat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
6
Preîncălziți cuptorul la 425 -14°.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Coaceți până când biscuiții se rumenesc ușor, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Ungeți blaturile cu untul topit și serviți fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții30
Scor De Sănătate1
Revista