Gatiti cartea: biscuiti înger

Gatiti cartea: biscuiti înger
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Cook the Book: Angel Biscuits. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 167 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 30. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați scurtarea legumelor, zahărul, apa și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Gatiti cartea: biscuiti Chipotle Cheddar, Gatiti cartea: Cobbler de mere cu biscuiti Cheddar, și Gatiti cartea: Biscuiti din faina de porumb cu unt de miere.

Instrucțiuni

1
Se dizolvă drojdia în apa călduță într-un castron mic. Puneți deoparte până când drojdia pare spumoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Amestecați făina, zahărul și bicarbonatul de sodiu într-un castron mare. Folosiți un blender de patiserie sau vârful degetelor pentru a tăia scurtarea până când bucățile au dimensiunea mazării. Se amestecă Zara în drojdia dizolvată. Se amestecă în amestecul de făină folosind o furculiță, doar până se umezește. O parte sau tot aluatul poate fi refrigerat în acest moment. Aluatul este bun până la o săptămână și de fapt dezvoltă mai multă aromă în timp.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)1 1/2 Cană De Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Când este gata de coacere, acoperiți ușor o foaie de copt cu spray de gătit antiaderent și puneți-o deoparte. Frământați ușor aluatul, aproximativ șase rotații.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
4
Se rulează pe o suprafață ușor făinatăla o grosime de 4 inci. Scoateți biscuiții cu un tăietor de 2 inci. (Nu răsuciți tăietorulsau biscuiții se vor ridica mai înalți pe o parte.) Adunați, rulați și tăiați resturile. Aranjați biscuiții cu părțile laterale atingând foaia de copt pregătită. (Acest lucru îi ajută să crească mai sus și să rămână moi.) Acoperiți cu un prosop umed fără scame sau folie de plastic care a fost ușor acoperită cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
5
Lăsați biscuiții să crească într-un loc cald până când s-au dublat în vrac, aproximativ 1 oră dacă este la temperatura camerei sau 1 mc dacă aluatul a fost refrigerat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
6
Preîncălziți cuptorul la 425 -14°.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
7
Coaceți până când biscuiții se rumenesc ușor, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
8
Ungeți blaturile cu untul topit și serviți fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții30
Scor De Sănătate1
Revista