Gatiti cartea: aripi vietnameze dulci si acri

Gatiti cartea: aripi vietnameze dulci si acri
Rețeta gătește cartea: aripile vietnameze dulci și acri ar putea satisface pofta ta vietnameză în aproximativ 45 minute. Acest hor d ' oeuvre are 136 calorii, 9g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24 și costă 65 de cenți pe porție. 34 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, lemongrass, prăjit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Gatiti cartea: vinete dulci si acrisoare si Tocanita de ceapa, Gatiti cartea: Cele mai bune aripi americane, și Gatiti cartea: aripi clasice de bivol pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați vârfurile aripilor și salvați-le pentru a face stoc. Într-un castron suficient de mare pentru a ține aripile, combinați sucul de lămâie, zahărul brun, sosul de pește, nectarul de mango, sosul chile, usturoiul, coriandrul, ghimbirul, lămâia și arahidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Vin Roșu Spaniol2 Căni De Vin Roșu Spaniol
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Sos De PeșteSos De Pește
Elixirul GElixirul G
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Usturoi OpăritUsturoi Opărit
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați aripile și amestecați bine. Marinati aripile la frigider timp de 1 pana la 24 de ore (cu cat mai mult cu atat mai bine).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
3
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade. Tapetați o tigaie superficială cu folie. Înveliți un suport de sârmă cu spray de gătit antiaderent și așezați suportul în tigaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Scurgeți puiul și rezervați marinada. Aranjați aripile pe raft (suprafață netedă în jos) și prăjiți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
5
Scurgeți lichidul acumulat din tigaie. Ungeți aripile cu marinada rezervată, întoarceți-le și ungeți din nou. Prăjiți până când aripile capătă o culoare de mahon, aproximativ încă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Așezați un strat de salată pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
7
Adăugați aripile deasupra salatei și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Ca fiind transportat într-o pajiște de primăvară, acest vin minunat afișează arome ispititoare de musetel, verbena lamaie, cimbru și citrice zesty. Pe palatul lung și răcoritor, aciditatea naturală excelentă și mineralitatea umedă a pietrișului aduc o energie frumoasă vinului, purtând arome de măr verde și pere Anjou la un finisaj luminos și concentrat.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate3
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista