Gatiti cartea: Arepas de Queso
Gatiti cartea: Arepas de Queso este un fără gluten și prietenos cu FODMAP garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 215 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 83 de cenți pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Dacă aveți la îndemână margarină, queso blanco, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 51 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Arepas la grătar cu brânză de fermier (sau Queso Blanco), Prajituri Masa prajite cu branza (Arepas de Queso), și Arepas în stil venezuelean cu carne de porc trasă (Arepas Rumberas) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă masarepa, apa fierbinte și sarea într-un vas mare de amestecare și se lasă să se odihnească aproximativ 10 minute. Frământați aluatul până începe să capete un luciu, frământând mozzarella mărunțită în timp ce lucrați. Formați 6 torturi rotunde de aproximativ 1/2 inch grosime și lăsați-le deoparte.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă sau o grătar la foc mediu. Veți folosi aproximativ 11/2 lingurițe de margarină pe Arepa, așa că adăugați margarina în tigaie în funcție de câte se vor potrivi simultan fără aglomerare. După fiecare Arepa maro pe o parte, întoarceți-l și ungeți imediat blatul cu puțină margarină din tigaie.
Continuați să gătiți până când ambele părți sunt rumenite și ușor crocante.
Transferați fiecare arepa pe o farfurie și acoperiți cu o stropire de queso blanco înainte de servire.