Gatiti cartea: anghinare cu unt de hamsie

Gatiti cartea: anghinare cu unt de hamsie
Gatiti cartea: anghinare însăilat cu unt de hamsii ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 238 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, căței de usturoi, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gatiti cartea: friptura cu unt de hamsie, Gatiti cartea: Cannellini, Caper, lămâie și crostini de hamsie, și Gatiti cartea: anghinare alla Contadino pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți toate grătarele unui grătar cu gaz sau cărbune bine uns la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Combinați toate ingredientele untului împreună și lăsați-le deoparte
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3
Scoateți cu grijă tigaia de pe grătar. Folosind o lingură, scoateți sufocarea fuzzy din fiecare dintre jumătăți.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Transferați jumătățile curățate într-o tavă nouă. Folosind mâinile sau o perie, uniform, dar ușor, acoperiți ambele părți ale anghinarei cu ulei de canola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Așezați anghinarea, tăiată cu fața în jos, pe grătar și grătar până când sunt bine marcate și ușor carbonizate, 2 până la 3 minute. Întoarceți și repetați pe a doua parte, la grătar timp de 2 până la 3 minute. În timp ce este încă tăiat cu fața în sus, așezați aproximativ 1/2 lingură de unt în fiecare dintre cavități și lăsați-l să se topească. Strângeți sucul de lămâie deasupra și presărați pătrunjel și floare de sel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fleur De SelFleur De Sel
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Scoateți anghinarea de pe grătar și aranjați pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista