Gatiti cartea: anghinare cu unt de hamsie

Gatiti cartea: anghinare cu unt de hamsie
Gatiti cartea: anghinare însăilat cu unt de hamsii ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 238 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, căței de usturoi, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gatiti cartea: friptura cu unt de hamsie, Gatiti cartea: Cannellini, Caper, lămâie și crostini de hamsie, și Gatiti cartea: anghinare alla Contadino pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți toate grătarele unui grătar cu gaz sau cărbune bine uns la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Combinați toate ingredientele untului împreună și lăsați-le deoparte
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
3
Scoateți cu grijă tigaia de pe grătar. Folosind o lingură, scoateți sufocarea fuzzy din fiecare dintre jumătăți.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Transferați jumătățile curățate într-o tavă nouă. Folosind mâinile sau o perie, uniform, dar ușor, acoperiți ambele părți ale anghinarei cu ulei de canola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Ardei Chipotle, Tocat GrosierArdei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Așezați anghinarea, tăiată cu fața în jos, pe grătar și grătar până când sunt bine marcate și ușor carbonizate, 2 până la 3 minute. Întoarceți și repetați pe a doua parte, la grătar timp de 2 până la 3 minute. În timp ce este încă tăiat cu fața în sus, așezați aproximativ 1/2 lingură de unt în fiecare dintre cavități și lăsați-l să se topească. Strângeți sucul de lămâie deasupra și presărați pătrunjel și floare de sel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fleur De SelFleur De Sel
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Scoateți anghinarea de pe grătar și aranjați pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista