Gateaux calde de ciocolată acoperite cu smântână Quenelle și sos de zmeură

Gateaux calde de ciocolată acoperite cu smântână Quenelle și sos de zmeură
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Gateaux calde de ciocolată acoperite cu smântână quenelle și sos de zmeură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 55g de grăsime, și un total de 808 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,06 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați kirsch, zahăr granulat, sos de zmeură și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Tort De Smântână Cu Sos De Zmeură, Înghețată de cafea cu sos cald de ciocolată, și Plăcintă cu înghețată S ' mores cu sos cald de ciocolată cu lapte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. ulei 6 cutii individuale de tort (fiecare cu diametrul de aproximativ 4 1/2 inci) și praf cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
În castronul mare al unui mixer electric, combinați zahărul de făină și sarea, amestecând uniform. Crema în unt la viteză mică, până când este combinată uniform. Apoi adăugați ouă și gălbenușuri de ou și ciocolată topită până se combină bine. Creșteți viteza la mare și bateți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Umpleți fiecare cositor de tort pe jumătate plin, apoi așezați 3 sărutări de cireșe în centrul suprafeței aluatului turnat. Apoi acoperiți sărutările cu aluatul rămas la un nivel de 2/3 plin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
4
Coaceți până când suprafața tortului revine la atingere, aproximativ 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Faceți toppingul în timp ce tortul este la cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Amestecați smântâna, sucul de lămâie și Kirsch-ul într-un bol mic de amestecare. Cerneti zaharul cofetarilor treptat, amestecand dupa fiecare adaugare pentru a ramane neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
KirschKirsch
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
7
Scoateți tortul din cuptor și lăsați să se răcească în tigăi timp de 10 minute. Apoi scoateți din tigăi în vasul de servire și acoperiți cu amestec de smântână/topping de zahăr (spooned în formă de quenelle), o linguriță de sos de zmeură și o zmeură asociată cu o frunză de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ZmeurăSos De Zmeură
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Serviți cald.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista