Gateaux calde de ciocolată acoperite cu smântână Quenelle și sos de zmeură
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Gateaux calde de ciocolată acoperite cu smântână quenelle și sos de zmeură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 55g de grăsime, și un total de 808 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,06 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați kirsch, zahăr granulat, sos de zmeură și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Tort De Smântână Cu Sos De Zmeură, Înghețată de cafea cu sos cald de ciocolată, și Plăcintă cu înghețată S ' mores cu sos cald de ciocolată cu lapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. ulei 6 cutii individuale de tort (fiecare cu diametrul de aproximativ 4 1/2 inci) și praf cu făină.
În castronul mare al unui mixer electric, combinați zahărul de făină și sarea, amestecând uniform. Crema în unt la viteză mică, până când este combinată uniform. Apoi adăugați ouă și gălbenușuri de ou și ciocolată topită până se combină bine. Creșteți viteza la mare și bateți timp de 2 minute.
Umpleți fiecare cositor de tort pe jumătate plin, apoi așezați 3 sărutări de cireșe în centrul suprafeței aluatului turnat. Apoi acoperiți sărutările cu aluatul rămas la un nivel de 2/3 plin.
Coaceți până când suprafața tortului revine la atingere, aproximativ 35 de minute.
Faceți toppingul în timp ce tortul este la cuptor.
Amestecați smântâna, sucul de lămâie și Kirsch-ul într-un bol mic de amestecare. Cerneti zaharul cofetarilor treptat, amestecand dupa fiecare adaugare pentru a ramane neted.
Scoateți tortul din cuptor și lăsați să se răcească în tigăi timp de 10 minute. Apoi scoateți din tigăi în vasul de servire și acoperiți cu amestec de smântână/topping de zahăr (spooned în formă de quenelle), o linguriță de sos de zmeură și o zmeură asociată cu o frunză de mentă.