Garnitură De Sparanghel

Garnitură De Sparanghel
Garnitura de sparanghel necesită în jur 17 minute de la început până la sfârșit. Această garnitură are 198 calorii, 7g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți sparanghel, parmezan, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 77%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Garnitură Cremoasă De Risotto Cu Sparanghel, Garnitură De Sparanghel În Stil Flamand, și Farfurie Cu Porumb Dulce (Garnitură).

Instrucțiuni

1
Combinați sparanghelul și apa într-o tigaie de 10 inci și puneți-o la foc mediu; acoperi. Lăsați sparanghelul să se aburească până se înmoaie, aproximativ 10 minute; scurgere. Reduceți căldura la minim și readuceți tigaia la foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Stropiți ulei de măsline peste sparanghel; se presară parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
SparanghelSparanghel
Ulei De MăslineUlei De Măsline
3
Adăugați roșiile de struguri în tigaie și înlocuiți capacul. Se lasă să stea acoperit până când brânza se topește și roșiile sunt ușor aburite, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate De StruguriTomate De Struguri
TomateTomate
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

DificultateUșor
Gata În17 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista