Garnitură de hrișcă și slănină
Garnitura de hrișcă și slănină este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 2 porții. Acest fel de mâncare are 239 calorii, 9g de proteine, și 13g de grăsime per portie. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper măcinat grosier, crupe de hrișcă prăjită, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 minute. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, care este solid. Rețete similare includ Alertă De Garnitură: Prăjituri De Dovlecei Cu Ghindă De Bacon, Ziua Recunostintei fel de mâncare: Bacon și arpagic biscuiți de cartofi dulci, și Ziua Recunostintei Fel De Mâncare: Maple Bacon Pecan Prăjită Butternut Squash.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță la foc mediu. Se amestecă șalotele și usturoiul; gătiți până se înmoaie și se rumenesc.
Adăugați bucățile de slănină și hrișcă; gătiți și amestecați până când hrișca devine maro portocaliu, aproximativ 5 minute.
Adăugați stocul și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la minim și fierbeți ușor până când lichidul este absorbit și hrișca este fragedă,13 până la 15 minute. Aruncați cu pătrunjelul și condimentați după gust cu sare și piper.