Garnitură cu tăiței cu legume
Ai nevoie de un aperitiv fără lactate ? Garnitura cu tăiței cu legume ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 74 de cenți per porție. O porție conține 172 de calorii , 5 g de proteine și 7 g de grăsimi . Această rețetă de la Taste of Home necesită ulei de canolan, ceapă, bulion de pui și dovlecel. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor solid de 55% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Garnitură cu sufleu de dovlecei , Garnitură de fasole Cannellini cu fenicul, ceapă roșie și șofran și Garnitură de toamnă cu morcovi prăjiți cu cidru și mere .
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare sau wok, prăjiți ardeiul, fasolea verde, morcovii și ceapa în ulei timp de 4 minute. Între timp, gătiți tăițeii conform instrucțiunilor de pe ambalaj (aruncați pachetul de condimente sau păstrați pentru o altă utilizare).
Adăugați ingredientele rămase în amestecul de legume; gătiți și amestecați până când legumele sunt fragede și crocante.
Scurgeți tăițeii; se adauga in legume si se amesteca pana se omogenizeaza.