Garbanzo Extravaganzo

Garbanzo Extravaganzo
Garbanzo Extravaganzo ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 294 calorii, 11g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 94 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, ulei de măsline extravirgin goyan, oțet balsamic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Garbanzo Gazpacho, Garbanzo Cassoulet, și Garbanzo Stew pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, aruncați împreună năut, spanac și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Se toarnă oțet într-un castron mic. Folosind un tel, stropiți încet în ulei, amestecând constant, până se combină. Condimentează cu Adobo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Se toarnă pansament peste salată. Aruncați bine pentru a acoperi. Împărțiți salata uniform între bolurile de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista