Garbanzo Extravaganzo
Garbanzo Extravaganzo ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 294 calorii, 11g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 94 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, ulei de măsline extravirgin goyan, oțet balsamic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Garbanzo Gazpacho, Garbanzo Cassoulet, și Garbanzo Stew pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, aruncați împreună năut, spanac și ceapă.
Se toarnă oțet într-un castron mic. Folosind un tel, stropiți încet în ulei, amestecând constant, până se combină. Condimentează cu Adobo.
Se toarnă pansament peste salată. Aruncați bine pentru a acoperi. Împărțiți salata uniform între bolurile de servire.