Garam Masala a prăjit Halibut într-un sos de Curry de roșii

Garam Masala a prăjit Halibut într-un sos de Curry de roșii
Reteta Garam Masala prăjită Halibut într-un sos de Curry de tomate ar putea satisface pofta ta Indian în jurul valorii de 30 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 336 calorii. Pentru $6.84 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Această rețetă de la Closet Cooking are 1076 de fani. Dacă aveți la îndemână ceapă, usturoi, turmeric și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma laptele de cocos, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Lapte De Cocos ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este super. Încercați garam masala , cum să faci pudră punjabi garam masala acasă, Garam Masala Pui Curry, și Garam Masala Arahide Prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă uleiul, garam masala și turmericul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
TurmericTurmeric
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2
Ungeți amestecul garam masala peste pește și puneți-l într-un vas de copt și lăsați să stea 20 de minute.Prăjiți halibutul într-un cuptor preîncălzit de 232° până la fiert, aproximativ 10-15 minute. (Sucurile albe vor apărea pe pește atunci când este gătit.) Împărțiți sosul de curry de roșii între patru farfurii și așezați deasupra o bucată de halibut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
Sos CurrySos Curry
HalibutHalibut
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibutul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista