Garam Masala
Garam Masalan este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap marinada. O porție conține 40 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 7. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de frunze de dafin, păstăi de cardamom, chile și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați garam masala , cum se face pudra punjabi garam masala acasă, Garam Masala, și Garam Masala pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 8 ingrediente într-o tigaie medie la foc mediu-mare; gătiți 2 1/2 minute sau până când semințele de chimen încep să se rumenească, amestecând constant.
Combinați amestecul de semințe de chimen, nucșoară și buzdugan într-o mașină de tocat condimente sau cafea; procesați până la măcinat fin.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asia funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher). Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)]()
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
O senzație de gură proaspătă și rotundă, cu note fructate intense de nectarină, agrișă și pin, cu un finisaj luminos și curat. Un vin versatil de savurat cu alimente etnice picante, de la chinezi la indieni. De asemenea, minunat ca aperitiv.