Ganache De Ciocolată

Ganache De Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ganache de ciocolată. Această rețetă servește 8 și costă 93 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 292 calorii, 3G de proteine, și 23g de grăsime per portie. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată dulce, ROM, smântână grea și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Această rețetă este plăcută de 902 de gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Gilbert Ganache-prajituri prajite: ciocolata Seltzer Cupcakes cu Ganache, glazura de banane, și banane caramelizate, Ciocolată acoperită cu macaroane de cartofi cu ciocolată cu lapte bătut Ganache, și Prăjituri Sandwich cu ciocolată Brownie cu Ganache de ciocolată albă și conserve de căpșuni.

Instrucțiuni

1
Puneți ciocolata într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Încălziți smântâna într-o tigaie mică de sos la foc mediu. Aduceți doar la fierbere, urmărind foarte atent, deoarece dacă fierbe câteva secunde, va fierbe din oală. Când crema a ajuns la fierbere, se toarnă peste ciocolata tocată și se amestecă până se omogenizează. Amestecați romul, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Lăsați ganache să se răcească ușor înainte de a turna peste o prăjitură. Începeți din centrul tortului și lucrați spre exterior. Pentru o glazură pufoasă sau o umplutură de ciocolată, lăsați-o să se răcească până se îngroașă, apoi bateți cu un bici până când este ușoară și pufoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista