Ganache De Ciocolată

Ganache De Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ganache de ciocolată. Această rețetă servește 8 și costă 93 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 292 calorii, 3G de proteine, și 23g de grăsime per portie. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată dulce, ROM, smântână grea și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Această rețetă este plăcută de 902 de gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Gilbert Ganache-prajituri prajite: ciocolata Seltzer Cupcakes cu Ganache, glazura de banane, și banane caramelizate, Ciocolată acoperită cu macaroane de cartofi cu ciocolată cu lapte bătut Ganache, și Prăjituri Sandwich cu ciocolată Brownie cu Ganache de ciocolată albă și conserve de căpșuni.

Instrucțiuni

1
Puneți ciocolata într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Încălziți smântâna într-o tigaie mică de sos la foc mediu. Aduceți doar la fierbere, urmărind foarte atent, deoarece dacă fierbe câteva secunde, va fierbe din oală. Când crema a ajuns la fierbere, se toarnă peste ciocolata tocată și se amestecă până se omogenizează. Amestecați romul, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Lăsați ganache să se răcească ușor înainte de a turna peste o prăjitură. Începeți din centrul tortului și lucrați spre exterior. Pentru o glazură pufoasă sau o umplutură de ciocolată, lăsați-o să se răcească până se îngroașă, apoi bateți cu un bici până când este ușoară și pufoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista