Ganache De Ciocolată
Nevoie de o garnitură fără gluten? Ganache de ciocolată ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 287 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Gilbert Ganache-prajituri prajite: Cupcakes cu ciocolată Seltzer cu Ganache, glazură de banane și banane caramelizate, Macarons de cartofi acoperite cu ciocolată cu ganache de ciocolată cu lapte bătut, și Tort Brownie de ciocolată cu 4 straturi cu glazură de unt de arahide și Ganache de ciocolată.
Instrucțiuni
Puneți ciocolata într-un castron mediu.
Încălziți smântâna într-o tigaie mică de sos la foc mediu. Aduceți doar la fierbere, urmărind foarte atent, deoarece dacă fierbe câteva secunde, va fierbe din oală. Când crema a fiert, se toarnă peste ciocolata tocată și se bate până se omogenizează. Amestecați romul dacă doriți.
Lăsați ganache-ul să se răcească ușor înainte de a turna peste o prăjitură. Începeți din centrul tortului și lucrați spre exterior. Pentru o glazură pufoasă sau umplutură de ciocolată, lăsați-o să se răcească până se îngroașă, apoi bateți cu un tel până când este ușor și pufos.