Gammon glazurat cu sos de pătrunjel și cidru

Gammon glazurat cu sos de pătrunjel și cidru
Gammon glazurat cu sos de pătrunjel și cidru necesită aproximativ 6 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 1715 calorii, 50g de proteine, și 153G de grăsime fiecare. Pentru $5.98 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 126 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de cuișoare, marmeladă de whisky tăiată fin, boabe de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 82%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Caise & Mere Glazurate Gammon, Slow Cooker Cider a tras carne de porc cu sos de grătar de cidru, și Napi glazurați cu Scallions și pătrunjel.

Instrucțiuni

1
În loc să înmuiați șunca peste noapte pentru a scăpa de excesul de sare, urmați metoda mea scurtă.Se cântărește articulația și se calculează timpul de braconaj, permițând 25 de minute pentru fiecare 450g/1lb și se pune articulația într-o tigaie foarte mare. Se acoperă cu apă rece și se aduce la fierbere, apoi se scurge toată apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Se toarnă 600 ml/1 halbă de cidru în tigaie și apoi se toarnă suficientă apă rece pentru a acoperi îmbinarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați ceapa, morcovii, frunzele de dafin, tulpinile de pătrunjel, cuișoarele și boabele de piper. Aduceți încet la fierbere, reduceți focul, apoi acoperiți și fierbeți foarte ușor pentru timpul calculat. Lăsați îmbinarea să se răcească în stoc (peste noapte este ideală).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
4
Preîncălziți cuptorul la 180C/ gaz 4/ventilator 160C. ridicați îmbinarea din stoc, apoi strecurați stocul și măsurați 500ml / -8°l oz. Îndepărtați coaja de pe articulație și marcați grăsimea într-un model de diamant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Puneți îmbinarea într-o formă grea de prăjire (dacă este wibblywobbly, sprijiniți-o cu un teanc de folie scrunched-up), turnați peste cidrul rămas și fierbeți la cuptor timp de 45 de minute până la 1 oră, ungând frecvent până când începe să se rumenească. Dacă tigaia devine uscată, stropiți cu cidru sau apă pentru a acoperi fundul cositorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Între timp, începeți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
7
Puneți laptele, tulpinile de pătrunjel și frunzele de dafin într-o cratiță, aduceți la fierbere și lăsați la infuzat cât timp aveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
8
Scoateți îmbinarea din cuptor și ridicați temperatura la 200C/gaz 6/ventilator 180C.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Puneți jumătățile portocalii în jurul articulației. Topiți marmelada, periați-o cu generozitate pe tot gammonul și portocalele, apoi reveniți la cuptor timp de 10 minute pentru a glazura. Ridicați gammonul și portocalele pe un vas de servit, acoperiți și păstrați cald în timp ce terminați sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
GammonGammon
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Presărați făina în forma de prăjire și răzuiți și amestecați pentru a se amesteca cu sucurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
11
Așezați pe plită și gătiți câteva minute, amestecând, pentru a găti făina.Se toarnă treptat stocul măsurat și se bate bine. Acum adăugați laptele infuzat strecurat și aduceți la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți timp de 10 minute. Se strecoară într-o cratiță curată, Se amestecă frunzele de pătrunjel tocat și smântâna, apoi se încălzește ușor și se verifică condimentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
12
Se toarnă într-un ulcior cald și se servește cu îmbinarea.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista