Gambe De Vițel Cu Condimente Asiatice
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați gambele de vițel condimentate din Asia. Această rețetă face 6 porții cu 318 calorii, 45g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $ 6.48 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sare kosher, cozi de vițel, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până coaja de portocala ai putea urma acest curs principal cu Parfaits Afine-Portocaliu ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Gambe De Vițel, Gambe De Vițel Fiert, și Gambe De Vițel De Paprika.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Presărați vițel cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru.
Adăugați 3 cozi la tigaie; gătiți 2 1/2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Așezați vițelul într-un aragaz lent electric. Repetați procedura cu restul de 3 cozi.
Reduceți căldura la mediu.
Adăugați ceapa, ghimbirul, usturoiul și anasonul stelar în tigaie; gătiți 3 minute.
Adăugați oțet și 2 linguri de apă; gatiti 1 minut sau pana cand lichidul aproape se evapora.
Puneți amestecul de ghimbir în aragaz.
Combinați zahărul și ingredientele rămase; adăugați la aragaz. Acoperiți și gătiți la 8 ore scăzute sau până când vițelul este fraged.
Scoateți carnea de vită din aragaz; păstrați cald. Se strecoară lichidul de gătit printr-o sită fină peste un bol; aruncați solidele.
Așezați o pungă de plastic cu fermoar în interiorul unei măsuri de sticlă cu 2 căni.
Turnați lichidul de gătit în pungă; lăsați să stea 10 minute (grăsimea se va ridica la vârf). Sac de etanșare; decupați cu atenție 1 colț inferior al sacului.
Scurgeți picăturile într-un castron mediu, oprindu-vă înainte ca stratul de grăsime să ajungă la deschidere; aruncați grăsimea. Se amestecă restul de 1/2 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper negru.
Scoateți vițelul din oase; tăiați carnea cu 2 furci. Aruncați oasele.
Serviți carnea de vită cu lichid de gătit.