Gambe De Vițel Cu Condimente Asiatice

Gambe De Vițel Cu Condimente Asiatice
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați gambele de vițel condimentate din Asia. Această rețetă face 6 porții cu 318 calorii, 45g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $ 6.48 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sare kosher, cozi de vițel, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până coaja de portocala ai putea urma acest curs principal cu Parfaits Afine-Portocaliu ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Gambe De Vițel, Gambe De Vițel Fiert, și Gambe De Vițel De Paprika.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Presărați vițel cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
3
Adăugați 3 cozi la tigaie; gătiți 2 1/2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Așezați vițelul într-un aragaz lent electric. Repetați procedura cu restul de 3 cozi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
5
Reduceți căldura la mediu.
6
Adăugați ceapa, ghimbirul, usturoiul și anasonul stelar în tigaie; gătiți 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați oțet și 2 linguri de apă; gatiti 1 minut sau pana cand lichidul aproape se evapora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
8
Puneți amestecul de ghimbir în aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
9
Combinați zahărul și ingredientele rămase; adăugați la aragaz. Acoperiți și gătiți la 8 ore scăzute sau până când vițelul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
10
Scoateți carnea de vită din aragaz; păstrați cald. Se strecoară lichidul de gătit printr-o sită fină peste un bol; aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
11
Așezați o pungă de plastic cu fermoar în interiorul unei măsuri de sticlă cu 2 căni.
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
12
Turnați lichidul de gătit în pungă; lăsați să stea 10 minute (grăsimea se va ridica la vârf). Sac de etanșare; decupați cu atenție 1 colț inferior al sacului.
13
Scurgeți picăturile într-un castron mediu, oprindu-vă înainte ca stratul de grăsime să ajungă la deschidere; aruncați grăsimea. Se amestecă restul de 1/2 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
14
Scoateți vițelul din oase; tăiați carnea cu 2 furci. Aruncați oasele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
15
Serviți carnea de vită cu lichid de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista