Galette des Rois este o vegetarian rețetă cu 16 porții. Acest hor d ' oeuvre are 223 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 403 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, pastă de migdale, foietaj și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 23%. Rețete similare sunt Galette des rois, Vegan Galette des Rois, și De casă Galette des Rois.
Instrucțiuni
1
Așezați pasta de migdale într-un robot de bucătărie sau blender cu aproximativ jumătate din zahăr și procesați până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Migdale
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați untul și zahărul rămas folosind și procesați până se omogenizează, apoi amestecați 1 ou, extract de vanilie, extract de migdale, făină și sare. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Vanilie
Extract De Migdale
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Ouă
3
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Ungeți o foaie de copt sau tapetați cu hârtie pergament și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
Cuptor
4
Întindeți o foaie de foietaj într-un pătrat de 11 inci. Păstrați patiseria la rece, nu frământați și nu întindeți. Folosiți o farfurie mare de plăcintă, o tigaie sau o tigaie pentru a urmări un cerc de 11 inci pe aluat folosind vârful unui cuțit mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu Puf
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Formă De Tort
Cuțit
5
Așezați cercul de patiserie pe foaia de copt pregătită. Repetați cu a doua foaie de patiserie. Puneți la frigider ambele foi.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
6
Umpleți umplutura de migdale pe centrul patiseriei care se află pe foaia de copt. Lăsați aproximativ 1 margine de 1/2 inch la margini. Apăsați fasolea sau feve în umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
7
Așezați a doua foaie de patiserie deasupra și apăsați marginile pentru a sigila. Bateți oul rămas cu o furculiță și periați ușor pe partea superioară a galetei. Folosiți un cuțit pentru a face un model încrucișat în spălarea ouălor, apoi înțepați câteva fante mici în partea de sus pentru a ventila aburul în timp ce coaceți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
8
Coaceți timp de 15 minute în cuptorul preîncălzit. Nu deschideți cuptorul până la expirarea timpului, deoarece patiseria nu va umfla complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Scoateți din cuptor și praf cu zahărul cofetarilor. Reveniți la cuptor și gătiți încă 12 până la 15 minute sau până când blatul devine un maro auriu intens.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Transferați într-o grătar pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
11
Așezați ușor o coroană de hârtie aurie deasupra tortului. Aceasta va fi folosită pentru a încununa persoana care găsește fasolea sau feve.
12
Serviți cald sau rece. Asigurați-vă că spuneți tuturor despre fasole sau feve.