Galette de pere, cireșe uscate și migdale necesită în jur 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.54 pe portie. O porție conține 566 calorii, 9g de proteine, și 34G de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, unt, foietaj și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca o garnitură accesibilă. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Galette de pere, cireșe uscate și migdale, Pere, migdale și uscate-Cherry Brown Betty, și Galette De Migdale-Pere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți migdalele într-o tigaie la foc mediu. Gatiti, scuturand tigaia des, pana cand nucile sunt usor prajite, 5 pana la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Transferați într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Preîncălziți cuptorul la 191°; tapetați o foaie mare de copt cu pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi Asortați
4
Așezați o foaie de foietaj pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Muenster, Tăiată în Jumătate
5
Periați-l ușor cu apă; așezați a doua foaie deasupra. Folosind un sucitor, rulați foile de patiserie împreună într-un pătrat de 12 inci, apoi tăiați într-un cerc de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
6
Se transferă pe foaia de copt căptușită; la frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
7
Într-un castron, folosind un mixer electric la viteză medie, bateți pasta de migdale, 3 linguri. zahăr și 1 ou până se omogenizează. Bateți untul și extractul de migdale până se omogenizează. Se amestecă făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, Opțional
Pastă De Migdale
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Întindeți amestecul uniform peste patiserie, lăsând o margine de 1 inch. Fan pere într-un cerc peste umplere. Împrăștiați cireșele deasupra. Îndoiți marginile de patiserie peste umplutură, plisând pe măsură ce mergeți, lăsând centrul perelor expus. Patiseria ar trebui să închidă bine perele și umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacerea Buclelor De Ciocolată
Pâine Cu Nuci și Stafide
Jumătăți De Pere în Sirop
9
Bateți oul rămas cu 1 linguriță. apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
10
Periați amestecul peste marginile de patiserie.
11
Presărați zahărul rămas peste fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, Feliată
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
12
Coaceți până când patiseria este aurie, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
13
Presărați migdale peste fructe și transferați tarta într-o grătar pentru a se răci.