Galette de pere, cireșe uscate și migdale

Galette de pere, cireșe uscate și migdale
Galette de pere, cireșe uscate și migdale necesită în jur 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.54 pe portie. O porție conține 566 calorii, 9g de proteine, și 34G de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, unt, foietaj și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca o garnitură accesibilă. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Galette de pere, cireșe uscate și migdale, Pere, migdale și uscate-Cherry Brown Betty, și Galette De Migdale-Pere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți migdalele într-o tigaie la foc mediu. Gatiti, scuturand tigaia des, pana cand nucile sunt usor prajite, 5 pana la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Transferați într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Preîncălziți cuptorul la 191°; tapetați o foaie mare de copt cu pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Așezați o foaie de foietaj pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
5
Periați-l ușor cu apă; așezați a doua foaie deasupra. Folosind un sucitor, rulați foile de patiserie împreună într-un pătrat de 12 inci, apoi tăiați într-un cerc de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
6
Se transferă pe foaia de copt căptușită; la frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Într-un castron, folosind un mixer electric la viteză medie, bateți pasta de migdale, 3 linguri. zahăr și 1 ou până se omogenizează. Bateți untul și extractul de migdale până se omogenizează. Se amestecă făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, OpționalUlei De Scorțișoară, Opțional
Pastă De MigdalePastă De Migdale
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Întindeți amestecul uniform peste patiserie, lăsând o margine de 1 inch. Fan pere într-un cerc peste umplere. Împrăștiați cireșele deasupra. Îndoiți marginile de patiserie peste umplutură, plisând pe măsură ce mergeți, lăsând centrul perelor expus. Patiseria ar trebui să închidă bine perele și umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
9
Bateți oul rămas cu 1 linguriță. apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
10
Periați amestecul peste marginile de patiserie.
11
Presărați zahărul rămas peste fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
12
Coaceți până când patiseria este aurie, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
Presărați migdale peste fructe și transferați tarta într-o grătar pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
14
Se servește la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista