Galette de pere, cireșe uscate și migdale

Galette de pere, cireșe uscate și migdale
Galette de pere, cireșe uscate și migdale necesită în jur 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.54 pe portie. O porție conține 566 calorii, 9g de proteine, și 34G de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, unt, foietaj și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca o garnitură accesibilă. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Galette de pere, cireșe uscate și migdale, Pere, migdale și uscate-Cherry Brown Betty, și Galette De Migdale-Pere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți migdalele într-o tigaie la foc mediu. Gatiti, scuturand tigaia des, pana cand nucile sunt usor prajite, 5 pana la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Transferați într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Preîncălziți cuptorul la 191°; tapetați o foaie mare de copt cu pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Așezați o foaie de foietaj pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
5
Periați-l ușor cu apă; așezați a doua foaie deasupra. Folosind un sucitor, rulați foile de patiserie împreună într-un pătrat de 12 inci, apoi tăiați într-un cerc de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
6
Se transferă pe foaia de copt căptușită; la frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
7
Într-un castron, folosind un mixer electric la viteză medie, bateți pasta de migdale, 3 linguri. zahăr și 1 ou până se omogenizează. Bateți untul și extractul de migdale până se omogenizează. Se amestecă făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, OpționalUlei De Scorțișoară, Opțional
Pastă De MigdalePastă De Migdale
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Întindeți amestecul uniform peste patiserie, lăsând o margine de 1 inch. Fan pere într-un cerc peste umplere. Împrăștiați cireșele deasupra. Îndoiți marginile de patiserie peste umplutură, plisând pe măsură ce mergeți, lăsând centrul perelor expus. Patiseria ar trebui să închidă bine perele și umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
9
Bateți oul rămas cu 1 linguriță. apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
10
Periați amestecul peste marginile de patiserie.
11
Presărați zahărul rămas peste fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
12
Coaceți până când patiseria este aurie, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
13
Presărați migdale peste fructe și transferați tarta într-o grătar pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
14
Se servește la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista