Galette de hamsie de ceapă este un pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 329 calorii. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, cimbru, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tarta Cu Hamsii Si Ceapa, Tartele De Ceapă Și Hamsii, și Tartă Cu Ceapă, Hamsie Și Măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Amestecați făina, untul și sarea într-un castron cu vârful degetelor sau cu un blender de patiserie (sau pulsați într-un robot de bucătărie) doar până când cea mai mare parte a amestecului seamănă cu o masă grosieră cu niște bucăți de unt de mărimea unui bob de mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
2
Stropiți 3 linguri de apă cu gheață uniform peste amestec și amestecați ușor cu o furculiță (sau pulsați în procesor) până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
3
Strângeți o mână mică: dacă nu se ține împreună, adăugați mai multă apă cu gheață, 1/2 lingură odată, amestecând (sau pulsând) până se încorporează, apoi testați din nou. (Nu suprasolicitați amestecul sau produsele de patiserie vor fi dure.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
4
Întoarceți amestecul pe o suprafață ușor făinată și împărțiți-l în 4 porții. Cu călcâiul mâinii, ungeți fiecare porție o dată sau de două ori într-o mișcare înainte pentru a ajuta la distribuirea grăsimii. Adunați aluatul împreună, cu un răzuitor de patiserie sau bancă, dacă aveți unul, și apăsați într-o bilă, apoi aplatizați într-un disc de 5 inci. Se răcește, învelit în folie de plastic, până când este ferm, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Răzuitor De Aluat
Folie De Plastic
1
Gatiti ceapa in ulei si unt intr-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu, amestecand ocazional, pana se inmoaie si devine aurie, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
1
Preîncălziți cuptorul la 191° cu suportul în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Tăiați mărunt hamsiile și usturoiul împreună. Se amestecă împreună cu pasta de roșii și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Hamsii
Usturoi
Cimbru
3
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor ușor făinat într-o rundă de 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulare
4
Transferați pe o foaie mare de copt tapetată cu pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
5
Întindeți amestecul de roșii-hamsii peste aluat, lăsând o margine de 2 inci de-a lungul marginii, apoi aranjați ceapa deasupra. Îndoiți marginile aluatului spre interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hamsii
Ceapă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Tomate
Aluat
6
Coaceți până când patiseria este aurie, 45 până la 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Se servește cald sau la temperatura camerei.
8
Cooks note: aluatul poate fi răcit până la 3 zile. Ceapa poate fi caramelizată cu 1 zi înainte și răcită.