Galette De Hamsii De Ceapă
Galette de hamsie de ceapă este un pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 329 calorii. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, cimbru, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tarta Cu Hamsii Si Ceapa, Tartele De Ceapă Și Hamsii, și Tartă Cu Ceapă, Hamsie Și Măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați făina, untul și sarea într-un castron cu vârful degetelor sau cu un blender de patiserie (sau pulsați într-un robot de bucătărie) doar până când cea mai mare parte a amestecului seamănă cu o masă grosieră cu niște bucăți de unt de mărimea unui bob de mazăre.
Stropiți 3 linguri de apă cu gheață uniform peste amestec și amestecați ușor cu o furculiță (sau pulsați în procesor) până se încorporează.
Strângeți o mână mică: dacă nu se ține împreună, adăugați mai multă apă cu gheață, 1/2 lingură odată, amestecând (sau pulsând) până se încorporează, apoi testați din nou. (Nu suprasolicitați amestecul sau produsele de patiserie vor fi dure.)
Întoarceți amestecul pe o suprafață ușor făinată și împărțiți-l în 4 porții. Cu călcâiul mâinii, ungeți fiecare porție o dată sau de două ori într-o mișcare înainte pentru a ajuta la distribuirea grăsimii. Adunați aluatul împreună, cu un răzuitor de patiserie sau bancă, dacă aveți unul, și apăsați într-o bilă, apoi aplatizați într-un disc de 5 inci. Se răcește, învelit în folie de plastic, până când este ferm, cel puțin 1 oră.
Gatiti ceapa in ulei si unt intr-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu, amestecand ocazional, pana se inmoaie si devine aurie, aproximativ 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 191° cu suportul în mijloc.
Tăiați mărunt hamsiile și usturoiul împreună. Se amestecă împreună cu pasta de roșii și cimbru.
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor ușor făinat într-o rundă de 13 inci.
Transferați pe o foaie mare de copt tapetată cu pergament.
Întindeți amestecul de roșii-hamsii peste aluat, lăsând o margine de 2 inci de-a lungul marginii, apoi aranjați ceapa deasupra. Îndoiți marginile aluatului spre interior.
Coaceți până când patiseria este aurie, 45 până la 50 de minute.
Se servește cald sau la temperatura camerei.
Cooks note: aluatul poate fi răcit până la 3 zile. Ceapa poate fi caramelizată cu 1 zi înainte și răcită.