Galette De Hamsii De Ceapă

Galette De Hamsii De Ceapă
Galette de hamsie de ceapă este un pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 329 calorii. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, cimbru, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tarta Cu Hamsii Si Ceapa, Tartele De Ceapă Și Hamsii, și Tartă Cu Ceapă, Hamsie Și Măsline pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați făina, untul și sarea într-un castron cu vârful degetelor sau cu un blender de patiserie (sau pulsați într-un robot de bucătărie) doar până când cea mai mare parte a amestecului seamănă cu o masă grosieră cu niște bucăți de unt de mărimea unui bob de mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
2
Stropiți 3 linguri de apă cu gheață uniform peste amestec și amestecați ușor cu o furculiță (sau pulsați în procesor) până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
Strângeți o mână mică: dacă nu se ține împreună, adăugați mai multă apă cu gheață, 1/2 lingură odată, amestecând (sau pulsând) până se încorporează, apoi testați din nou. (Nu suprasolicitați amestecul sau produsele de patiserie vor fi dure.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
4
Întoarceți amestecul pe o suprafață ușor făinată și împărțiți-l în 4 porții. Cu călcâiul mâinii, ungeți fiecare porție o dată sau de două ori într-o mișcare înainte pentru a ajuta la distribuirea grăsimii. Adunați aluatul împreună, cu un răzuitor de patiserie sau bancă, dacă aveți unul, și apăsați într-o bilă, apoi aplatizați într-un disc de 5 inci. Se răcește, învelit în folie de plastic, până când este ferm, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Răzuitor De AluatRăzuitor De Aluat
Folie De PlasticFolie De Plastic
1
Gatiti ceapa in ulei si unt intr-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu, amestecand ocazional, pana se inmoaie si devine aurie, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
Preîncălziți cuptorul la 191° cu suportul în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați mărunt hamsiile și usturoiul împreună. Se amestecă împreună cu pasta de roșii și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
HamsiiHamsii
UsturoiUsturoi
CimbruCimbru
3
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor ușor făinat într-o rundă de 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
4
Transferați pe o foaie mare de copt tapetată cu pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Întindeți amestecul de roșii-hamsii peste aluat, lăsând o margine de 2 inci de-a lungul marginii, apoi aranjați ceapa deasupra. Îndoiți marginile aluatului spre interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HamsiiHamsii
CeapăCeapă
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
TomateTomate
AluatAluat
6
Coaceți până când patiseria este aurie, 45 până la 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Se servește cald sau la temperatura camerei.
8
Cooks note: aluatul poate fi răcit până la 3 zile. Ceapa poate fi caramelizată cu 1 zi înainte și răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
AluatAluat
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista