Galette de afine și mure cu crustă de făină de porumb
Galette de afine și mure cu crustă de făină de porumb ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 96 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 309 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați albușul de ou, zara, laptele și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Galette de afine cu crustă de cimbru de făină de porumb, Zăbrele de mure și afine - plăcintă de top cu crustă de lămâie-porumb, și Galette de roșii cu moștenire încărcată cu crustă de făină de porumb.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti produse de patiserie, lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Combinați făina și următoarele 3 ingrediente (prin sare) într-un robot de bucătărie; pulsează de două ori.
Adăugați unt în amestecul de făină; pulsați de 4 până la 5 ori sau până când amestecul seamănă cu făina grosieră. Cu procesorul pornit, adăugați încet zară prin jgheabul alimentar; procesați doar până când aluatul formează o bilă. Apăsați ușor aluatul într-un cerc de 4 inci pe folie de plastic; acoperi. Se răcește 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 35
Desfaceți și așezați aluatul pe o foaie de hârtie pergament.
Rulați aluatul într-un cerc de 15 inci.
Așezați aluatul și pergamentul pe o foaie de copt.
Pentru a pregăti umplutura, combinați fructele de pădure și următoarele 3 ingrediente (prin suc) într-un castron mediu; aruncați ușor pentru a acoperi. Aranjați amestecul de fructe de pădure în centrul aluatului, lăsând o margine de 2 inci. Îndoiți marginile aluatului spre centru, apăsând ușor pentru a sigila (aluatul va acoperi doar parțial amestecul de fructe de pădure).
Combinați laptele fără grăsimi și albușul de ou într-un castron mic, amestecând bine cu un bici.
Ungeți aluatul cu amestec de lapte; presărați zahărul turbinado uniform peste aluat.
Coaceți la 350 timp de 1 oră sau până când patiseria se rumeneste.
Lăsați să stea 30 de minute; tăiat în pene.