Galette Cu Mere Cu Țepi

Galette Cu Mere Cu Țepi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Galette cu mere cu țepi. Această rețetă servește 10 și costă 85 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 323 calorii. Dacă aveți la îndemână calvados, mere galan, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cidru De Mere Cu Vârf, Cifre De Afaceri Cu Mere Cu Rom, și Cidru De Mere Cu Vârf.

Instrucțiuni

1
Combinați făina, zahărul, sarea și untul într-un castron mediu. Folosind un blender de patiserie sau degetele, amestecați untul în ingredientele uscate până când este în bucăți de mazăre, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
2
Adăugați gălbenușurile de ou și 4 linguri de apă cu gheață și amestecați doar până când aluatul se reunește. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ApăApă
AluatAluat
1
Combinați toate ingredientele într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti, amestecand, pana cand zaharul s-a dizolvat si merele au inceput sa-si elibereze sucurile, aproximativ 4 minute. Fierbeți până când merele sunt fragede la exterior, dar încă ferme atunci când un cuțit este introdus în mijloc, cu aproximativ 15 până la 20 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuțitCuțit
2
Scoateți tigaia de pe foc. Folosind o lingură cu fante, transferați merele într-un vas puțin adânc pentru a se răci cel puțin 10 minute. Puneți tigaia cu sucurile rezervate deoparte pentru mai târziu use.To asamblați: odată ce aluatul s-a răcit, așezați-l pe o suprafață ușor făinată și, folosind un sucitor făinat, rulați-l într-un cerc de 16 inci (aproximativ 1/4 inch grosime).
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
știft De Rulareștift De Rulare
TigaieTigaie
3
Transferați pe o foaie de copt tapetată cu pergament. Îndoiți ușor marginile patiseriei după cum este necesar pentru a se potrivi pe foaia de copt, transferați la frigider și răciți cel puțin 30 de minute. Între timp, încălziți cuptorul la 425 F și aranjați un suport în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
4
Scoateți aluatul din frigider și desfaceți marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
5
Întindeți merele răcite în centrul patiseriei, lăsând o margine de 2 inci.Îndoiți marginile aluatului peste umplutură, acoperind aproximativ 1 inch de mere și plisând aluatul la fiecare 2 inci pe măsură ce mergeți.Punctați merele cu untul, apoi periați ușor marginea de patiserie cu apă și presărați cu zahărul grosier de șlefuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr șlefuitZahăr șlefuit
MărMăr
UntUnt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
AluatAluat
ApăApă
6
Coaceți Galeta până când patiseria este aurie și merele sunt fragede, aproximativ 40 până la 45 de minute.În timp ce Galeta se coace, întoarceți tigaia cu sucurile de mere la foc mediu și reduceți la 1/4 cană, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
7
Se ia de pe foc, se amestecă Calvados și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalvadosCalvados
8
Transferați Galeta coaptă într-un raft și turnați amestecul de Calvados peste mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalvadosCalvados
MărMăr
9
Se servește cald cu înghețată de fasole de vanilie.Asocierea băuturilor: Badia di Morrona Vin Santo, Italia. Fabricat din struguri parțial uscați, Vin Santo are de obicei arome minunate de nuci prăjite, caise și pere, cu puțin condiment de vanilie. Acestea vor completa merele și scorțișoara fără a călca pe ele, în timp ce aciditatea bună va ridica desertul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
înghețatăînghețată
Vin SantoVin Santo
BeaBea
ScorțișoarăScorțișoară
CaiseCaise
MărMăr
StruguriStruguri
PerePere
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista