Galette Cu Bacon De Mere
Apple-Bacon Galette ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 375 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 3 fani. Un amestec de mere, slănină, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Apple Galette, Apple Galette, și Apple Galette pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți crusta: gătiți slănina într-o tigaie mare la foc mediu, întorcându-se ocazional, până devine aurie, dar încă moale, aproximativ 6 minute; scoateți pe prosoape de hârtie. Rezervați 1 lingură de picături într-un castron mic; la frigider până la rece, aproximativ 15 minute.
Pulsați 2 felii de slănină într-un robot de bucătărie până când sunt măcinate fin.
Adăugați 1 1/2 căni de făină și 2 linguri de zahăr și puls pentru a combina.
Adăugați picăturile de slănină răcite și pulsul pentru a combina.
Adăugați untul și pulsul până când amestecul arată ca o masă grosieră cu câteva bucăți de mazăre.
Stropiți în 4 linguri de apă rece și pulsați până când aluatul se reunește. Întoarceți-vă pe o bucată de folie de plastic; folosiți plasticul pentru a ajuta la formarea aluatului într-un disc. Înfășurați și răciți până când este ferm, cel puțin 1 oră.
Aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Întindeți aluatul într-o rundă de 13 inci între 2 foi de pergament ușor făinat. Îndepărtați foaia superioară de pergament, apoi răsturnați aluatul pe foaia de copt pregătită. Îndepărtați foaia de pergament. Refrigerați aluatul până când este gata de utilizare.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F. faceți umplutura: curățați merele și feliați 1/4 inch grosime. Aruncați cu zeama de lămâie, scorțișoara, 3 linguri de zahăr și restul de 1 lingură de făină într-un bol mare. Aranjați merele în centrul aluatului, lăsând o margine de 2 inci. Îndoiți marginea aluatului peste umplutură, plisând după cum este necesar.
Tăiați restul de 4 felii de slănină în bucăți de mărimea mușcăturii și presărați peste umplutură.
Ungeți crusta cu oul și presărați restul de 3 linguri de zahăr peste toată Galeta.
Coaceți până când merele sunt fragede și crusta este maro aurie, aproximativ 50 de minute. (Cort slab cu folie dacă umplutura devine prea maro.)
Scoateți din cuptor și periați umplutura cu sirop de arțar cât este încă fierbinte.
Transferați într-un suport pentru a se răci ușor înainte de servire.