Galete de mere cu sos de Caramel

Galete de mere cu sos de Caramel
Galetele de mere cu sos de Caramel ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 746 calorii. Această rețetă servește 10. Mergeți la magazin și ridicați pasta de migdale, sare, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Batoane de fulgi de ovăz cu mere cu sos de caramel de scorțișoară {& o minunată baie de mere cu caramel!}, Galete De Mere Și Căpșuni, și Blackberry Apple Galettes pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Rulați aluatul de foietaj la o grosime de 1/4 inch (soiul cumpărat din magazin va fi cel mai probabil această grosime). Folosind farfurie sau alte rotunde de 5 inci ca șablon, tăiați aluatul în 10 cercuri. Înțepați fundul peste tot cu furculița. Se răcește până se întărește, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Patiserie Cu PufAluat De Patiserie Cu Puf
AluatAluat
RolaRola
2
Într-un castron mic, amestecați împreună oul și 2 lingurițe de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Periați fiecare cerc de foietaj cu spălare de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
OuăOuă
4
Rulați aproximativ 1 linguriță de pastă de migdale în bilă, apoi aplatizați-o în disc și așezați-o în centrul cercului de foietaj. Repetați pentru cercurile de patiserie rămase. Aranjați aproximativ 25 de felii de mere deasupra fiecărui cerc de foietaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De MigdalePastă De Migdale
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
MărMăr
RolaRola
5
Periați fiecare cu suc de lămâie, apoi presărați cu 1 linguriță de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ZahărZahăr
6
Coaceți până când merele sunt fragede și marginile de foietaj sunt maro auriu deschis, 16 până la 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Într-o cratiță grea de 2 litri la foc moderat, combinați zahărul cu 1/4 cană de apă și aduceți la fierbere. Continuați să gătiți, învârtind tigaia ocazional (nu amestecați), până când se rumenesc ușor, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
2
Se ia de pe foc și se amestecă smântâna și sarea. Reveniți la căldură și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
SareSare
3
Se ia de pe foc și se menține cald.
1
Se pudrează galetele cu zahăr pudră și se servește cu sos de caramel și înghețată de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilieînghețată De Vanilie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Sos De CaramelSos De Caramel
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista