Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Gallete de Crăciun. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 281 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Crăciun. Un amestec de frișcă, marmeladă de portocale, scurtare vegetală solidă nehidrogenată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupcakes Stollen De Crăciun-Un Clasic De Crăciun Transformat, Fursecuri de Crăciun: fursecuri norvegiene de Crăciun, prune condimentate cu morcovi păstrează semilune și portocală de ciocolată, și tort de fructe de Crăciun fără ouă, cum se face tort de fructe de Crăciun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă făina, zahărul și procesorul de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
2
Adăugați unt șiscurtare; pulsați până se formează făină grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
3
Adăugați 2 linguriapă de gheață; pulsați până se formează bulgări umede, adăugând mai multă apăde lingurițe dacă este uscată. Adunați aluatul în minge; aplatizați-l în disc și înfășurați-l în plastic. Chill2 ore. Faceți înainte: poate fi făcut cu 1 zi înainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
4
Lăsați să stea la temperatura camerei30 de minute înainte de a continua.
1
Preîncălziți cuptorul la425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se amestecă mere, pere, fructe uscate,3 linguri marmeladă, 3 linguri zahăr, ghimbir proaspăt și ghimbir măcinat într-un castron mare pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Muștar Uscat
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Jumătăți De Pere în Sirop
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Rulați crusta între 2 foi mari de hârtie cerată până la o rundă de 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Așezați foaia de pergament pe foaia de coacere fără margini; pulverizați pergamentul cu spray antiaderent.
5
Scoateți foaia de hârtie ceratădin crustă. Inversați crusta pe amidon, apoi îndepărtați a doua foaie de hârtie cerată. Spoonfilling pe crusta, lăsând 2-inchborder în jurul marginilor. Foldcrust bordură în sus și peste umplere,pliere și pliere ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
6
Perie crusta marginile ușor cuapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
7
Presărați crusta umedă curămânând 1 lingură de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Suc De Lămâie, Opțional
8
Coaceți galette 50 de minute.Reduceți căldura la 400 F. Loselycover umplere cu foaie mică de folie.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați
9
Coaceți până când crusta este aurie adâncă și umplerea este fragedă, cu aproximativ 20 de minute mai lungă. Glisați cuțitul sau spatula offset sub galette pentru a slăbi din bazin. Cool galette ușorpe foaie pe raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1 Rulou Galben Cu Fructe
10
Încălziți restul de 4 linguri de marmeladă și 1 lingură de apă în cratiță mică la foc mediu,amestecând des, până când marmeladese topește. Lingură marmeladă glazeover umplere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
11
Serviți galette cald saula temperatura camerei cu inghetata de vanilie sau crema batuta indulcita.