Galete De Crăciun

Galete De Crăciun
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Gallete de Crăciun. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 281 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Crăciun. Un amestec de frișcă, marmeladă de portocale, scurtare vegetală solidă nehidrogenată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupcakes Stollen De Crăciun-Un Clasic De Crăciun Transformat, Fursecuri de Crăciun: fursecuri norvegiene de Crăciun, prune condimentate cu morcovi păstrează semilune și portocală de ciocolată, și tort de fructe de Crăciun fără ouă, cum se face tort de fructe de Crăciun pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă făina, zahărul și procesorul de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2
Adăugați unt șiscurtare; pulsați până se formează făină grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3
Adăugați 2 linguriapă de gheață; pulsați până se formează bulgări umede, adăugând mai multă apăde lingurițe dacă este uscată. Adunați aluatul în minge; aplatizați-l în disc și înfășurați-l în plastic. Chill2 ore. Faceți înainte: poate fi făcut cu 1 zi înainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
4
Lăsați să stea la temperatura camerei30 de minute înainte de a continua.
1
Preîncălziți cuptorul la425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se amestecă mere, pere, fructe uscate,3 linguri marmeladă, 3 linguri zahăr, ghimbir proaspăt și ghimbir măcinat într-un castron mare pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De GhimbirPraf De Ghimbir
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Rulați crusta între 2 foi mari de hârtie cerată până la o rundă de 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Așezați foaia de pergament pe foaia de coacere fără margini; pulverizați pergamentul cu spray antiaderent.
5
Scoateți foaia de hârtie ceratădin crustă. Inversați crusta pe amidon, apoi îndepărtați a doua foaie de hârtie cerată. Spoonfilling pe crusta, lăsând 2-inchborder în jurul marginilor. Foldcrust bordură în sus și peste umplere,pliere și pliere ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
6
Perie crusta marginile ușor cuapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
7
Presărați crusta umedă curămânând 1 lingură de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
8
Coaceți galette 50 de minute.Reduceți căldura la 400 F. Loselycover umplere cu foaie mică de folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
9
Coaceți până când crusta este aurie adâncă și umplerea este fragedă, cu aproximativ 20 de minute mai lungă. Glisați cuțitul sau spatula offset sub galette pentru a slăbi din bazin. Cool galette ușorpe foaie pe raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
10
Încălziți restul de 4 linguri de marmeladă și 1 lingură de apă în cratiță mică la foc mediu,amestecând des, până când marmeladese topește. Lingură marmeladă glazeover umplere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
11
Serviți galette cald saula temperatura camerei cu inghetata de vanilie sau crema batuta indulcita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista