Gai Lan (Broccoli chinezesc) și carne de vită

Gai Lan (Broccoli chinezesc) și carne de vită
Gai Lan (Broccoli chinezesc) și carnea de vită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1208 calorii, 98G de proteine, și 88G de grăsime. Această rețetă servește 1 și costă 11,85 USD pe porție. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării chinezești. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sos de pește, gai lan, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Carne de vită chineză cu Broccoli, Carne De Vită Chinezească Cu Broccoli, și Broccoli Chinezesc De Vită.

Instrucțiuni

1
Combinați sosurile și uleiul și marinați carnea de vită în ele timp de aproximativ 30 minutes.It ar trebui să acopere toată carnea de vită.Dacă nu adăugați mai multe în cantități egale.Între timp se spală bine gai lan și se taie în bucăți de trei până la patru inci.(Notă: pare să aibă un gust mai bun atunci când frunzele și tulpinile sunt atașate) 5-A fierbeți o oală mare de apă 5-b când apa fierbe aruncați bucăți de gai lan în apă clocotită și îndepărtați când doriți moliciune.(Îmi place al meu puțin crocant)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Încălziți o tigaie sau un wok la foc mediu.Când tigaia este fierbinte, sotati usturoiul în aproximativ 1 linguriță de ulei până când este ușor browned.Be ai grijă ... o să sfârâie mult.Când usturoiul este rumenit dump în carnea de vită cu marinata si saut până la făcut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
3
Serviți peste orez aburit și broccoli chinezesc.Folosiți sosul rămas cu orez și legume.Notă: Acest lucru ar putea fi prea sărat pentru unii. Vă sugerez să folosiți un sos de soia lite în loc de obișnuit pentru a reduce conținutul de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Delaire Graff Chenin Blanc. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Delaire Graff Chenin Blanc
Delaire Graff Chenin Blanc
Culoare grâu auriu deschis. Expresii stratificate de citrice și fructe tropicale cu straturi subtile de miere și migdale în fundal. Echilibrate și superb structurate, aromele sunt completate de o mineralitate delicată.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții1
Scor De Sănătate43
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista