Gai Lan (Broccoli chinezesc) și carne de vită
Gai Lan (Broccoli chinezesc) și carnea de vită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1208 calorii, 98G de proteine, și 88G de grăsime. Această rețetă servește 1 și costă 11,85 USD pe porție. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării chinezești. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sos de pește, gai lan, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Carne de vită chineză cu Broccoli, Carne De Vită Chinezească Cu Broccoli, și Broccoli Chinezesc De Vită.
Instrucțiuni
Combinați sosurile și uleiul și marinați carnea de vită în ele timp de aproximativ 30 minutes.It ar trebui să acopere toată carnea de vită.Dacă nu adăugați mai multe în cantități egale.Între timp se spală bine gai lan și se taie în bucăți de trei până la patru inci.(Notă: pare să aibă un gust mai bun atunci când frunzele și tulpinile sunt atașate) 5-A fierbeți o oală mare de apă 5-b când apa fierbe aruncați bucăți de gai lan în apă clocotită și îndepărtați când doriți moliciune.(Îmi place al meu puțin crocant)
Încălziți o tigaie sau un wok la foc mediu.Când tigaia este fierbinte, sotati usturoiul în aproximativ 1 linguriță de ulei până când este ușor browned.Be ai grijă ... o să sfârâie mult.Când usturoiul este rumenit dump în carnea de vită cu marinata si saut până la făcut.
Serviți peste orez aburit și broccoli chinezesc.Folosiți sosul rămas cu orez și legume.Notă: Acest lucru ar putea fi prea sărat pentru unii. Vă sugerez să folosiți un sos de soia lite în loc de obișnuit pentru a reduce conținutul de sare.