Fără Smântână Stroganoff De Vită

Fără Smântână Stroganoff De Vită
Nici un Stroganoff de carne de vită smântână ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,87 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 587 calorii. Această rețetă de la Toateretete are 33 de fani. Dacă aveți la îndemână unt, sare, carne de vită măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până vin alb ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, ceea ce este bine. Încercați Beef Stroganoff-creat inițial pentru familia Stroganoff rusă de către un bucătar francez, acest favorit de familie în jurul casei mele, Piept de vită și plăcintă cu smântână, și Carne de vită și legume cu smântână pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Carne de vită măcinată maro într-o tigaie mare la foc mediu. Se condimentează cu sare. Se amestecă untul, ciupercile, ceapa și usturoiul; gătiți până când ceapa este moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
CiuperciCiuperci
UntUnt
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Într-un castron mic, amestecați vinul alb și făina. Se amestecă în carne, împreună cu supa de ciuperci și bulionul de vită. Se fierbe timp de 10 până la 15 minute, permițând îngroșarea. (Dacă aveți nevoie de mai mult lichid, amestecați bulion suplimentar.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De CiuperciSupă De Ciuperci
Bulion De VităBulion De Vită
Vin AlbVin Alb
BulionBulion
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se servește condimentat cu un strop de sos Worcestershire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire

Echipamente

DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Revista