Fără Carne Obișnuită

Fără Carne Obișnuită
Nici o fleică obișnuită nu necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.58 pe portie, veți obține un fel principal care servește 6. O porție conține 641 calorii, 32g de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Un amestec de roșii conservate, amestec de condimente de usturoi și ierburi, carne de porc măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi amestecul de pâine de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca Indiană De Pâine De Porumb ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 56%. Rețete similare sunt nu pâinea ta obișnuită de dovlecel, Nu toastul tău obișnuit pentru micul dejun, și Sfaturi pentru a face un tort obișnuit Extra-Special.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Pulverizați o tigaie de pâine de 9x5 inci cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
În procesor de alimente sau blender, puls umplutura Se amestecă la firimituri fine; loc în castron mare. Se amestecă carnea de vită măcinată, carnea de porc măcinată, ceapa, ardeiul verde, roșiile, ouăle, sarea condimentată, amestecul de condimente și piperul. Folosiți-vă mâinile pentru a amesteca foarte bine; bateți în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți MiciBetisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când nu mai este roz în centru, 45 de minute până la 1 oră. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească cel puțin 160 de grade F (72 de grade C). Se răcește timp de 5 până la 10 minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista