Făină de porumb-Okra prăjită, Tomatillos și roșii

Făină de porumb-Okra prăjită, Tomatillos și roșii
Făină de porumb-Fried Okra, Tomatillos și roșii ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă face 6 porții cu 283 calorii, 8g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare grosieră, sos fierbinte, okra tânără și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Roșii Verzi Prăjite Și Okra Prăjită, Okra carbonizată cu Tomatillos, și Okra, ceapă și roșii prăjite la tigaie.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați făina de porumb, făina, cayenne și 2 lingurițe de sare. Într-un castron mare, puțin adânc, bateți zeama cu oul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Înmuiați okra în ou și, folosind o lingură cu fante, transferați-o în punga de plastic. Agitați pentru a acoperi complet; transferați okra pe o farfurie mare. Repetați cu roșiile cherry și apoi cu tomatillos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tăiate în Felii Subțiri1 Cană De șalote, Tăiate în Felii Subțiri
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
BameBame
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare din fontă până când strălucește. Prăjiți okra la foc moderat, întorcându-se ocazional, până devin aurii și crocante, 2 până la 3 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Reîncălziți uleiul și prăjiți roșiile cherry până devin aurii și crocante, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tăiate în Felii Subțiri1 Cană De șalote, Tăiate în Felii Subțiri
BameBame
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Reîncălziți uleiul și prăjiți tomatillos, apoi scurgeți. Aruncați ușor legumele prăjite, condimentați cu sare și serviți fierbinte, cu sos fierbinte pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista