Făină De Porumb-Biscuiți Cu Arpagic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați biscuiții cu făină de porumb. Această rețetă servește 4. O porție conține 603 calorii, 11g de proteine, și 32g de grăsime. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, unt, arpagic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Făină De Porumb-Biscuiți Cu Picături De Arpagic, Făină De Porumb Sărată Și Vafe De Arpagic Cu Salsan Și Ouă, și Biscuiți Cu Arpagic.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Combinați făina și făina de porumb într-un castron mare.
Tăiați untul în felii groase de 1/2 inch.
Presărați untul peste amestecul de făină și aruncați.
Tăiați untul în amestec de făină cu un blender de patiserie până se sfărâmă. Acoperiți și răciți 10 minute. Se amestecă arpagicul.
Adăugați zară, amestecând doar până când ingredientele uscate sunt umezite.
Întoarceți aluatul pe suprafața făinoasă și frământați de 3 sau 4 ori, adăugând treptat făină suplimentară auto-crescătoare, după cum este necesar. Cu mâinile făinoase, bateți aluatul într-un dreptunghi gros de 3/4 inci (aproximativ 9 x 5 inci); praf de sus cu făină. Îndoiți aluatul peste el însuși în 3 secțiuni, începând cu capătul scurt (ca și cum ați plia o bucată de hârtie de dimensiunea unei litere). Repetați încă de 2 ori, începând cu bătaia aluatului într-un dreptunghi.
Pat aluat la 1/2-inch grosime.
Tăiați cu un tăietor rotund de 2 inci și așezați-l, unul lângă altul, pe o tigaie cu role de jeleu căptușită cu hârtie pergament sau ușor unsă. (Runde de aluat ar trebui să atingă.)
Coaceți la 425 timp de 13 până la 15 minute sau până se rumenesc ușor.
Scoateți din cuptor; periați cu 2 linguri. unt topit.
Notă:Am testat cu făină de grâu moale de crin alb.