Făină De Porumb-Biscuiți Cu Arpagic

Făină De Porumb-Biscuiți Cu Arpagic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați biscuiții cu făină de porumb. Această rețetă servește 4. O porție conține 603 calorii, 11g de proteine, și 32g de grăsime. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, unt, arpagic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Făină De Porumb-Biscuiți Cu Picături De Arpagic, Făină De Porumb Sărată Și Vafe De Arpagic Cu Salsan Și Ouă, și Biscuiți Cu Arpagic.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați făina și făina de porumb într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Tăiați untul în felii groase de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
4
Presărați untul peste amestecul de făină și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Tăiați untul în amestec de făină cu un blender de patiserie până se sfărâmă. Acoperiți și răciți 10 minute. Se amestecă arpagicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ArpagicArpagic
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Adăugați zară, amestecând doar până când ingredientele uscate sunt umezite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
7
Întoarceți aluatul pe suprafața făinoasă și frământați de 3 sau 4 ori, adăugând treptat făină suplimentară auto-crescătoare, după cum este necesar. Cu mâinile făinoase, bateți aluatul într-un dreptunghi gros de 3/4 inci (aproximativ 9 x 5 inci); praf de sus cu făină. Îndoiți aluatul peste el însuși în 3 secțiuni, începând cu capătul scurt (ca și cum ați plia o bucată de hârtie de dimensiunea unei litere). Repetați încă de 2 ori, începând cu bătaia aluatului într-un dreptunghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
AluatAluat
8
Pat aluat la 1/2-inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
9
Tăiați cu un tăietor rotund de 2 inci și așezați-l, unul lângă altul, pe o tigaie cu role de jeleu căptușită cu hârtie pergament sau ușor unsă. (Runde de aluat ar trebui să atingă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
TigaieTigaie
10
Coaceți la 425 timp de 13 până la 15 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Scoateți din cuptor; periați cu 2 linguri. unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Notă:Am testat cu făină de grâu moale de crin alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină în Creștere De SineFăină în Creștere De Sine
GrâuGrâu

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett
Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett
Un Kabinett crackly, amidonat și impecabil; foarte limey-pe bază de plante; mai ales appley și mineral; finisaj mentolat stern. Merge cu orice îți place în bucătăria de păsări de curte, crustacee și fructe de mare, mai ales dacă este însoțită de sosuri pe bază de smântână sau unt. Excelent cu salate de vară și cu bucătăria Pacific Rim.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista