Făină De Ovăz Tăiată Din Oțel Cu Sirop De Arțar, Coacăze Și Nucă De Cocos

Făină De Ovăz Tăiată Din Oțel Cu Sirop De Arțar, Coacăze Și Nucă De Cocos
Oțel tăiat fulgi de ovăz cu sirop de arțar, coacăze și nucă de cocos este un fără gluten și vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă face 4 porții cu 357 calorii, 11g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de scorțișoară, sirop de arțar, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Această rețetă de la Once Upon A Chef are 22 de fani. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Piersici și cremă de nucă de cocos fulgi de ovăz Bananan la cuptor cu sirop de arțar de piersici (vegan, fără gluten), Crock-Pot Arțar Scorțișoară Oțel Tăiat Fulgi De Ovăz, și Făină de ovăz tăiată din oțel Make-Ahead cu fructe de pădure înăbușite cu arțar pentru rețete similare.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista