Făină de ovăz sărată cu un ou bătut
Făina de ovăz savuroasă cu un ou bătut este o fără gluten și prietenos cu FODMAP rețetă cu 1 porție. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 618 calorii, 27G de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta funcționează cel mai bine ca o masă dimineață, și se face în aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați ou, sare și piper, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Făină de ovăz sărată cu un ou bătut, Biscuiți Savuroși Cu Fulgi De Ovăz, și Risotto De Ovăz Sărat.
Instrucțiuni
"Într-o cratiță mică, aduceți 1 1/2 căni de apă cu un vârf de sare la fierbere și treceți în ovăz. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când ovăzul este moale, 30 până la 45 de minute. Ungeți oul în timp ce ovăzul se gătește.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați uleiul de măsline și brânza. Se acoperă cu oul și se condimentează după gust cu sare și piper. Mănâncă imediat.
Retipărit cu permisiunea de la Pune un ou pe el: 70 de feluri de mâncare delicioase care merită un Topping însorit de Lara Ferroni. Copyright 2013 de Lara Ferroni. Publicat de Sasquatch Books.