Făină de ovăz prăjită cu compot cald de fructe și sirop de cidru

Făină de ovăz prăjită cu compot cald de fructe și sirop de cidru
Făina de ovăz prăjită cu compot cald de fructe și sirop de cidru este o fără gluten și vegetarian mâncare de dimineață. O porție conține 271 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ovăz tăiat din oțel, scorțișoară măcinată, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Compot Cald De Fructe, Compot Cald De Fructe, și Compot Cald De Fructe.

Instrucțiuni

1
Pentru a prepara siropul, aduceți cidrul la fiert într-o cratiță mică la foc mediu-mare. Gatiti pana se reduce la 1/3 cana (aproximativ 20 de minute); pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Pentru a prepara compot, combinați 2 căni de apă, 1/4 cană de zahăr, 1/2 linguriță de scorțișoară și fructe uscate într-o cratiță medie; se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe UscateFructe Uscate
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
CompotCompot
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Pentru a prepara fulgi de ovăz, combinați 3 căni de apă, 1 cană de lapte, 1/4 cană de zahăr brun, 1/2 linguriță de scorțișoară și sare într-o cratiță mare. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare; se amestecă ovăzul. Reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până se îngroașă, amestecând ocazional. Lingurați fulgi de ovăz într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit; se răcește la temperatura camerei. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră sau până când este setat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Folosind un cuțit ascuțit, tăiați fulgi de ovăz în 8 dreptunghiuri egale; tăiați fiecare dreptunghi în jumătate în diagonală pentru a forma 16 triunghiuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De OvăzFulgi De Ovăz
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
5
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
6
Adăugați 8 triunghiuri de fulgi de ovăz; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De OvăzFulgi De Ovăz
7
Scoateți din tigaie; păstrați cald. Repetați procedura cu restul de 2 linguri de unt și triunghiuri de fulgi de ovăz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De OvăzFulgi De Ovăz
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
8
Așezați 2 triunghiuri de fulgi de ovăz pe fiecare dintre cele 8 farfurii și acoperiți fiecare porție cu 3 1/2 linguri compot de fructe și aproximativ 2 lingurițe sirop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Fulgi De OvăzFulgi De Ovăz
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista