Făină de ovăz prăjită cu compot cald de fructe și sirop de cidru
Făina de ovăz prăjită cu compot cald de fructe și sirop de cidru este o fără gluten și vegetarian mâncare de dimineață. O porție conține 271 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ovăz tăiat din oțel, scorțișoară măcinată, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Compot Cald De Fructe, Compot Cald De Fructe, și Compot Cald De Fructe.
Instrucțiuni
Pentru a prepara siropul, aduceți cidrul la fiert într-o cratiță mică la foc mediu-mare. Gatiti pana se reduce la 1/3 cana (aproximativ 20 de minute); pus deoparte.
Pentru a prepara compot, combinați 2 căni de apă, 1/4 cană de zahăr, 1/2 linguriță de scorțișoară și fructe uscate într-o cratiță medie; se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până se îngroașă.
Pentru a prepara fulgi de ovăz, combinați 3 căni de apă, 1 cană de lapte, 1/4 cană de zahăr brun, 1/2 linguriță de scorțișoară și sare într-o cratiță mare. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare; se amestecă ovăzul. Reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până se îngroașă, amestecând ocazional. Lingurați fulgi de ovăz într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit; se răcește la temperatura camerei. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră sau până când este setat.
Folosind un cuțit ascuțit, tăiați fulgi de ovăz în 8 dreptunghiuri egale; tăiați fiecare dreptunghi în jumătate în diagonală pentru a forma 16 triunghiuri.
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați 8 triunghiuri de fulgi de ovăz; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumenesc.
Scoateți din tigaie; păstrați cald. Repetați procedura cu restul de 2 linguri de unt și triunghiuri de fulgi de ovăz.
Așezați 2 triunghiuri de fulgi de ovăz pe fiecare dintre cele 8 farfurii și acoperiți fiecare porție cu 3 1/2 linguri compot de fructe și aproximativ 2 lingurițe sirop.