Făină de ovăz prăjită cu compot cald de fructe și sirop de cidru
Făina de ovăz prăjită cu compot cald de fructe și sirop de cidru este o fără gluten și vegetarian mâncare de dimineață. O porție conține 271 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ovăz tăiat din oțel, scorțișoară măcinată, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Compot Cald De Fructe, Compot Cald De Fructe, și Compot Cald De Fructe.
Instrucțiuni
1
Pentru a prepara siropul, aduceți cidrul la fiert într-o cratiță mică la foc mediu-mare. Gatiti pana se reduce la 1/3 cana (aproximativ 20 de minute); pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Pentru a prepara compot, combinați 2 căni de apă, 1/4 cană de zahăr, 1/2 linguriță de scorțișoară și fructe uscate într-o cratiță medie; se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe Uscate
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Compot
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
3
Pentru a prepara fulgi de ovăz, combinați 3 căni de apă, 1 cană de lapte, 1/4 cană de zahăr brun, 1/2 linguriță de scorțișoară și sare într-o cratiță mare. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare; se amestecă ovăzul. Reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până se îngroașă, amestecând ocazional. Lingurați fulgi de ovăz într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit; se răcește la temperatura camerei. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră sau până când este setat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
1 Cană De Orz Alb Perlat
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Orz Alb Perlat
4
Folosind un cuțit ascuțit, tăiați fulgi de ovăz în 8 dreptunghiuri egale; tăiați fiecare dreptunghi în jumătate în diagonală pentru a forma 16 triunghiuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ovăz
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați 8 triunghiuri de fulgi de ovăz; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ovăz
7
Scoateți din tigaie; păstrați cald. Repetați procedura cu restul de 2 linguri de unt și triunghiuri de fulgi de ovăz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ovăz
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Așezați 2 triunghiuri de fulgi de ovăz pe fiecare dintre cele 8 farfurii și acoperiți fiecare porție cu 3 1/2 linguri compot de fructe și aproximativ 2 lingurițe sirop.