Făină de ovăz prăjită cu compot cald de fructe și sirop de cidru

Făină de ovăz prăjită cu compot cald de fructe și sirop de cidru
Făina de ovăz prăjită cu compot cald de fructe și sirop de cidru este o fără gluten și vegetarian mâncare de dimineață. O porție conține 271 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ovăz tăiat din oțel, scorțișoară măcinată, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Compot Cald De Fructe, Compot Cald De Fructe, și Compot Cald De Fructe.

Instrucțiuni

1
Pentru a prepara siropul, aduceți cidrul la fiert într-o cratiță mică la foc mediu-mare. Gatiti pana se reduce la 1/3 cana (aproximativ 20 de minute); pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Pentru a prepara compot, combinați 2 căni de apă, 1/4 cană de zahăr, 1/2 linguriță de scorțișoară și fructe uscate într-o cratiță medie; se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe UscateFructe Uscate
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
CompotCompot
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Pentru a prepara fulgi de ovăz, combinați 3 căni de apă, 1 cană de lapte, 1/4 cană de zahăr brun, 1/2 linguriță de scorțișoară și sare într-o cratiță mare. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare; se amestecă ovăzul. Reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până se îngroașă, amestecând ocazional. Lingurați fulgi de ovăz într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit; se răcește la temperatura camerei. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră sau până când este setat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Folosind un cuțit ascuțit, tăiați fulgi de ovăz în 8 dreptunghiuri egale; tăiați fiecare dreptunghi în jumătate în diagonală pentru a forma 16 triunghiuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De OvăzFulgi De Ovăz
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați 8 triunghiuri de fulgi de ovăz; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De OvăzFulgi De Ovăz
7
Scoateți din tigaie; păstrați cald. Repetați procedura cu restul de 2 linguri de unt și triunghiuri de fulgi de ovăz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De OvăzFulgi De Ovăz
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Așezați 2 triunghiuri de fulgi de ovăz pe fiecare dintre cele 8 farfurii și acoperiți fiecare porție cu 3 1/2 linguri compot de fructe și aproximativ 2 lingurițe sirop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Fulgi De OvăzFulgi De Ovăz
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista