Carnea de porc marinată este o fără gluten și fără lactate farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 155 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 82 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, ghimbir măcinat, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 55 de minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 36%. Rețete similare includ Fâșii De Carne De Porc Marinate, BBQ Carne de porc benzi, și Fâșii De Porc La Grătar.
Instrucțiuni
1
Într-un vas sau castron mediu, amestecați sosul de soia, zahărul, ceapa, usturoiul, ghimbirul, semințele de susan și uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Susan
Sos De Soia
Usturoi
Ghimbir
Ceapă
Zahăr
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați carne de porc și întoarceți-vă la strat. Acoperiți și dați-l la frigider timp de 3 ore, rotind și ungând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
3
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Scoateți carnea de porc din marinată, rezervați marinada și transferați-o într-un vas de copt ușor uns de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Coaceți timp de 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Tăiați în felii groase de 1/4 inch.
7
În timp ce carnea se prăjește, fierbeți marinada rezervată timp de 3 până la 5 minute.