Fustă la grătar cu pesmet Herbat și sos Bagna cauda

Fustă la grătar cu pesmet Herbat și sos Bagna cauda
Fusta la gratar cu pesmet Herbed și sos Bagna cauda ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 53G de proteine, 63G de grăsime, și un total de 821 calorii. Pentru $ 6.17 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de usturoi, oregano, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Cuier Friptură Cu Bagna Cauda Pan Sos, Squash de vară la grătar cu Bagna Caudan și capere prăjite, și Ardei cu usturoi-sos de hamsie / Peperoni con Bagna Cauda pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Presărați friptura cu sare kosher și piper roșu zdrobit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
2
Stropiți cu ulei și lăsați să stea 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Înveliți o tigaie mare cu ulei de măsline și adăugați usturoiul zdrobit și un vârf de piper roșu zdrobit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se presară cu sare. Aduceți tigaia la foc mediu-mare și aruncați pesmetul. Aruncați pesmetul până când încep să se rumenească și să se prăjească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați ierburile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Transferați pesmetul într-un alt recipient și rezervați. Ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Preîncălziți un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
1
Adăugați uleiul de măsline în tigaie. Aruncați usturoiul, hamsiile și sucul de lămâie și aduceți tigaia la foc mediu amestecând constant. Când hamsiile s-au topit, bateți untul 1 pat la un moment dat până când sunt combinate. Gustați sosul pentru a vă asigura că este delicios. Păstrați cald până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Așezați friptura de fustă pe grătar. După 2 minute rotiți friptura la 90 de grade pentru a crea semne de grătar și grătați încă 1 minut. Întoarceți friptura și grătați încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar, Mărunțită, Pentru ToppingBrânză Cheddar, Mărunțită, Pentru Topping
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Scoateți de pe grătar și presărați liber cu pesmetul rezervat; lăsați să se odihnească timp de 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Serviți friptura stropită cu sosul bagna cauda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate46
Revista