Fusta Steak cu Salsa Verde si Ricotta Salata

Fusta Steak cu Salsa Verde si Ricotta Salata
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de fustă cu Salsa Verde și Ricotta Salatan. Această rețetă face 12 porții cu 451 calorii, 47G de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $5.54 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Un amestec de ceapă, pastă de roșii, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Friptură de fustă la grătar cu Salsa Verde, Friptură de fustă la grătar cu salsa verde cu ierburi, și Glisoare de friptură cu fustă la grătar cu Salsa Verde Aioli pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie, combinați toate ingredientele pentru marinată și procesați pentru a amesteca. Într-un vas mare, puțin adânc, turnați marinada peste fripturi și întoarceți-o pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați peste noapte. Aduceți la temperatura camerei înainte de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Într-un castron, combinați uleiul de măsline cu hamsii, șalotă, pătrunjel, capere, arpagic și tarhon. Se condimentează cu sare și piper și se amestecă până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Aprinde un grătar. Se usucă fripturile și se condimentează cu sare. Grătiți fripturile la foc mare până la mediu-rar, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Transferați carnea pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Tăiați subțire fripturile fustei peste Bob și aranjați-le pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
6
Stropiți fripturile cu o parte din salsa verde și presărați cu ricotta salata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Ricotta SalataBrânză Ricotta Salata
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
7
Serviți imediat, trecând restul de salsa verde la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Flora Springs Napa Valley Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Flora Springs Napa Valley Merlot
Flora Springs Napa Valley Merlot
Plin de arome mari de cireșe negre, boabe de ienupăr și lemn dulce negru, ușurându-se în note de cardamom, scorțișoară și cremă blândă de vanilie. Există o mineralitate de granit intrigantă pentru vin, împreună cu un profil de stejar dulce și dulce în finisaj. Acesta este un vin minunat de sine stătător, dar poate fi asociat cu o varietate de feluri de mâncare. Personalitatea sa puternică îl face să se potrivească bine cu aproape orice ar fi asociat un Cabernet, un fel de mâncare preferat de friptură, de exemplu, totuși structura taninului vinului este suficient de moale pentru a se împerechea cu parmezan de vinete sau felul tău preferat de pui.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate23
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista