Fusilli de sfeclă roșie cu Balsamic, semințe de Mac și mentă

Fusilli de sfeclă roșie cu Balsamic, semințe de Mac și mentă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 490 calorii, 15g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână frunze de mentă, semințe de mac, sare și piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fusilli De Sfeclă Roșie Cu Balsamic, Semințe De Mac Și Mentă, Tort cu lingură balsamică de căpșuni cu semințe de Mac, și Piersici albe prăjite și tăiței de sfeclă cu miere-balsamic alb mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind robotul de bucătărie radeți sfecla și puneți-le deoparte într-un castron mare de servire.
Puneți semințele de mac într-o cratiță mare setată la foc mediu-mare. Prăjiți semințele aproximativ 3 minute până când sunt parfumate, amestecând constant.
Transferați-le într-un castron mic și puneți-le deoparte. Folosind aceeași cratiță adăugați 4 linguri de unt și gătiți la foc mediu. Odată ce începe să se rumenească, scoateți-l de pe foc și turnați-l peste bătăile crude. Condimentează cu sare și piper și oțetul balsamic. Între timp, într-o oală mare cu apă sărată, fierbeți pastele până la al dente.
Scurgeți pastele rezervând aproximativ 1 cană de apă pentru paste. Aruncați pastele cu restul de 2 linguri de unt, amestecând până se topesc. Urmați untul cu brânza rasă, semințele de mac rezervate și sfecla; apoi adăugați apa rezervată pentru paste și amestecați destul de bine.
Adăugarea untului mai întâi împiedică brânza să se aglomereze. Căldura din paste este toată gătitul necesar pentru a topi brânza și a găti sfecla.
Adăugați semințele de mac rezervate.
Se servește cu puțin mai multă brânză trecută la masă.