Fusilli de pui cu spanac și brânză Asiago
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Fusilli de pui cu spanac și brânză Asiago. O porție conține 387 calorii, 30g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $2.69 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați brânză asiago, jumătăți de roșii uscate la soare, cremă condensată de supă de pui campbell ' s circulated și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 12 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Fusilli cu spanac și brânză Asiago, Paste cu brânză Asiago și spanac, și Cavatappi cu spanac, fasole și brânză Asiago.
Instrucțiuni
Pregătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului într-un vas de 6 litri.
Adăugați spanacul în ultimul minut al timpului de gătit.
Scurgeți bine amestecul de paste într-o strecurătoare, rezervând 1 cană de lichid de gătit.
Încălziți uleiul într-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare.
Adăugați puiul și gătiți până se rumenesc bine, amestecând ocazional.
Adăugați usturoiul în tigaie și gătiți și amestecați timp de 1 minut. Se amestecă roșiile, supa, 1/2 cană de lichid de gătit și ardeiul roșu și se încălzește la fierbere. Reduceți căldura la minim. Gatiti pana cand puiul este fiert, amestecand ocazional. Se amestecă amestecul de paste și se gătește până când amestecul este fierbinte și clocotește. Se amestecă lichidul de gătit rămas după cum este necesar până la consistența dorită.