Fusilli cu vinete prăjite și brânză de capră
Fusilli cu vinete prăjite și brânză de capră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 538 calorii, 16g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, sare și piper kosher, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Încercați Salată de vinete prăjite cu brânză de capră - 4 puncte, Salată de vinete prăjite și brânză de capră – 4 puncte, și Tartă Cu Brânză De Capră Cu Vinete Prăjite, Dovlecei Și Carameliz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Într-un castron mare, aruncați vinetele cu 3 linguri de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Întindeți vinetele pe o foaie mare de copt cu margini și prăjiți aproximativ 30 de minute, până se rumenesc pe fund. Folosind o spatulă metalică, întoarceți vinetele, răzuind-o de pe foaia de copt (s-ar putea rupe ușor) și prăjiți aproximativ 10 minute mai mult, până când este foarte fragedă.
Între timp, într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți fusilli până la al dente.
Scurgeți, rezervând 1/2 cană din apa de gătit pentru paste.
Într-o tigaie foarte mare, adâncă, prăjiți nucile de pin la foc moderat, aruncând frecvent, până când sunt ușor aurii în pete, aproximativ 5 minute.
Transferați nucile de pin pe o suprafață de lucru și tocați-le grosolan.
Încălziți restul de 3 linguri de ulei de măsline în tigaie.
Adăugați usturoiul și gătiți la foc moderat, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 1 minut.
Adăugați ardeiul roșu zdrobit și gătiți timp de 30 de secunde.
Adăugați fusilli, vinete prăjite, nuci de pin, suc de lămâie și apa rezervată pentru paste și aruncați la foc moderat până când pastele sunt acoperite uniform, aproximativ 1 minut. Condimentați pastele cu sare și piper și scoateți-le de pe foc.
Adăugați pătrunjelul și coaja de lămâie și aruncați.
Adăugați brânza de capră și aruncați ușor până când brânza este ușor topită. Puneți fusilli în boluri și serviți.