Fursecuri surpriză cu cacao

Fursecuri surpriză cu cacao
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încearcă prăjiturile surpriză cu cacao. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine, 6 g de grăsimi și un total de 119 calorii. Pentru 14 cenți per porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 60. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită extract de vanilie, bezele, zahăr și făină. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Cu un scor spectaculos de 11%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt prăjiturile surpriză cu unt de arahide duble și sfaturi pentru trimiterea prin poștă, fursecurile surpriză și prăjiturile surpriză.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, cremă untul și zaharurile până devine ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bezele Miniaturale, CongelateBezele Miniaturale, Congelate
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Se adauga ouale, pe rand, batand bine dupa fiecare adaugare. Bateți în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
(Keebler)(Keebler)
3
Combinați făina, cacao și bicarbonat de sodiu; se adaugă treptat la amestecul de smântână și se amestecă bine. Se amestecă fulgi de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
4
Rulați în 1-1/2 inchi. bile. Apăsați două până la trei marshmallows congelate în fiecare; remodela bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
5
Așezați 2 inchi una de alta pe foi de copt neunsate.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
6
Coaceți la 400° timp de 8-10 minute sau până când se fixează. Se răcește timp de 5 minute înainte de a se scoate pe rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco

Fursecurile pot fi asociate cu Cream Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco dulce și spumant nu copleșește prajiturile simple de zahăr sau de prăjituri scurte, o smântână dulce de sherry completează prăjiturile condimentate, iar notele de nuci ale Madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 de dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateExpert
Gata În30 m.
Porții60
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista