Fursecuri surpriză cu cacao
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încearcă prăjiturile surpriză cu cacao. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine, 6 g de grăsimi și un total de 119 calorii. Pentru 14 cenți per porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 60. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită extract de vanilie, bezele, zahăr și făină. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Cu un scor spectaculos de 11%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt prăjiturile surpriză cu unt de arahide duble și sfaturi pentru trimiterea prin poștă, fursecurile surpriză și prăjiturile surpriză.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, cremă untul și zaharurile până devine ușor și pufos.
Se adauga ouale, pe rand, batand bine dupa fiecare adaugare. Bateți în vanilie.
Combinați făina, cacao și bicarbonat de sodiu; se adaugă treptat la amestecul de smântână și se amestecă bine. Se amestecă fulgi de ciocolată.
Rulați în 1-1/2 inchi. bile. Apăsați două până la trei marshmallows congelate în fiecare; remodela bile.
Așezați 2 inchi una de alta pe foi de copt neunsate.
Coaceți la 400° timp de 8-10 minute sau până când se fixează. Se răcește timp de 5 minute înainte de a se scoate pe rafturi pentru a se răci complet.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Fursecurile pot fi asociate cu Cream Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco dulce și spumant nu copleșește prajiturile simple de zahăr sau de prăjituri scurte, o smântână dulce de sherry completează prăjiturile condimentate, iar notele de nuci ale Madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 de dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cremă Sherry]()
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "