Cookie-urile glazurate cu migdale portocalii ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 86 calorii. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 48. Un amestec de extract de migdale, zahăr granulat, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. 108 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Fursecuri Cu Migdale Glazurate, Fursecuri Cu Zahăr De Migdale Glazurate, și Fursecuri Glazurate Cu Lămâie-Migdale.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 204° (dacă utilizați o foaie de cookie întunecată sau antiaderentă, încălziți cuptorul la375). Într-un castron mediu, bateți untul, 1/2 cană zahăr pudră, 1 1/2 linguriță coajă de portocală și 1 linguriță extract de migdale cu mixer electric la viteză medie până la omogenizare. Bateți în făină, sare și migdale până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Migdale
Zahăr Pudră
Coaja De Portocala
Migdale
Unt
Cookie-uri
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Foaie De Copt
Bol
Cuptor
2
Formați aluatul în bile de 1 inch. Pe foaia de cookie-uri unsuroase, așezați bilele la o distanță de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
Coaceți 7 până la 10 minute sau până când marginile sunt ușor rumenite.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Scoateți din foaia cookie în suportul de sârmă. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Suport De Sârmă
5
Într-un castron mic, amestecați toate ingredientele glazurate, adăugând suficientă apă pentru a obține o consistență de turnare. Într-un alt castron mic, amestecați ingredientele de topping. Înmuiați blaturile de fursecuri în glazură, apoi înmuiați-le în topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Fâșie De Coajă De Lămâie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Așezați fursecurile în căni de copt din hârtie în miniatură, dacă doriți.