Fursecuri Festive Cu Fructe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile festive cu fructe. Această rețetă servește 30 și costă 35 de cenți pe porție. O porție conține 117 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. 493 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de făină, praf de copt calumet, stropi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Biscuiți Cu Fructe Festive Cu Zahăr Redus, Tarte cu brioșe cu nuci, fructe, festive, și Fursecuri Festive Cu Unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Rezervați 1 Lingură. amestec de gelatină uscată.
Combinați amestecul de gelatină uscat rămas cu făina și praful de copt. Bateți untul într-un castron mare cu mixerul până când este cremos.
Adăugați zahăr granulat; bateți până devine ușor și pufos. Se amestecă în ou și vanilie. Adăugați treptat amestecul de făină, bătând bine după fiecare adăugare.
Formați aluatul în bile de 30 (1 inch).
Așezați, la 2 inci distanță, pe foi de copt. Aplatizați cu fundul sticlei curate.
Coaceți 8 până la 10 min. sau până când marginile sunt ușor rumenite. Se răcește pe foi de copt 1 min.
Scoateți pe rafturile de sârmă; se răcește complet.
Bateți zahărul pudră, amestecul de gelatină rezervat și laptele până se omogenizează; se întinde pe fursecuri. Sus cu stropi.