Fursecuri De Nuntă Cu Cireșe-Fistic
Această rețetă face 32 de porții cu 82 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Nunta. Mergeți la magazin și ridicați unt, fistic prăjit uscat, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Prăjituri de nuntă mexicane cu fistic și cireșe, Fursecuri De Nuntă Cu Migdale De Cireșe, și Fursecuri Meltaway Cu Cireșe Cu Fistic.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Lingurați ușor făinurile în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făinurile, 3/4 cană zahăr pudră, amidon de porumb și sare într-un robot de bucătărie; puls pentru a combina. Cu robotul de bucătărie pornit, adăugați unt prin jgheabul alimentar câteva bucăți la un moment dat; procesați 1 minut sau până când amestecul este textura nisipului.
Combinați 3 lingurițe de apă cu gheață și vanilie într-un castron mic. Cu robotul de bucătărie pornit, adăugați încet amestecul de apă cu gheață prin jgheabul alimentar; procesați 1 minut sau până când se combină foarte bine. (
Amestecul va rămâne sfărâmicios.)
Adăugați cireșe și fistic; pulsează de 10 ori sau doar până se combină.
Transferați amestecul într-un castron. (
Amestecul va fi sfărâmicios.) Apăsați ușor amestecul într-o lingură de nivel; împachetați ușor cu călcâiul mâinii. Întoarceți-vă pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Repetați cu aluatul rămas pentru a forma 32 de fursecuri.
Coaceți la 350 timp de 15 minute sau doar până când fundul este auriu.
Scoateți din cuptor; se răcește 10 minute pe foaia de copt.
Așezați 1/2 cană de zahăr pudră rămasă într-un castron mare.
Adăugați fursecuri răcite; aruncați ușor pentru a acoperi cu zahăr pudră.
Transferați cookie-urile pe hârtie de ceară pentru a se răci complet.