Fursecuri De Migdale Italiene I

Prăjituri cu migdale italiene s-ar putea să fiu doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 373 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 45 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Un amestec de suc de lămâie, făină, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 18%. Încercați Ricciarelli, fursecuri cu migdale italiene și sfaturi pentru fursecuri de Crăciun fără Gluten, Fursecuri De Migdale Italiene, și Serios Italian: Fursecuri De Smochine Și Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Ungeți ușor o tigaie pătrată de 9 inci.
Combinați făina, migdalele și sarea. Pune deoparte.
Într-un castron mare, cremă de legume și zahăr. Bateți în suc de lămâie și coniac. Bateți în coaja de lămâie. Se amestecă treptat în ingrediente uscate.
Întindeți amestecul uniform în tava de copt pregătită. Nu apăsați pe amestec.
Coaceți timp de 50 până la 60 de minute, până când sunt ușor colorate deasupra. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă înainte de a tăia în bare mari sau mici.