Fursecuri De Fenicul

Fursecuri De Fenicul
Cookie-urile de fenicul sunt o vegetarian rețetă cu 96 de porții. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 45 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, zahărul turbinado, semințele de fenicul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Fursecuri Cu Ceai De Fenicul, Făină De Porumb-Fursecuri De Fenicul, și Supă cremoasă de fenicul prăjit și morcov cu ulei de fenicul de usturoi negru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric până la crem; adăugați treptat 1 cană de zahăr, bătând până la lumină și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2
Adăugați ouă, câte 1 pe rând, bătând până se amestecă după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Combinați făina, praful de copt și sarea; se adaugă în amestecul de unt, bătând doar până se amestecă. Se amestecă semințele de fenicul și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
4
Împărțiți aluatul în 2 porții; rulați fiecare porție pe hârtie de ceară într-un jurnal de 12". Congelați 2 ore sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
5
Tăiați fiecare buștean în felii groase de aproximativ 1/4", folosind un cuțit ascuțit; așezați felii pe foi de copt negrease.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
6
Presărați prăjiturile cu zahărul dorit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
7
Coaceți la 350 timp de 10 până la 11 minute sau până când marginile sunt abia aurii. Se răcește 1 minut pe tigăi; scoateți la rafturile de sârmă pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții96
Scor De Sănătate0
Revista