Fursecuri de dovleac cu glazură de arțar
Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 48 de porții cu 118 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, bicarbonat de sodiu, ghimbir măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 32 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Fursecuri Condimentate Cu Dovleac Cu Glazură De Arțar, Cupcakes de dovleac cu glazură de arțar, și Pâine de dovleac cu glazură de arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F și căptușiți foile de biscuiți cu hârtie pergament sau folie antiaderentă. De asemenea, puteți utiliza folie obișnuită căptușită cu un strat subțire de spray de gătit.
Se amestecă făina, praful de copt, scorțișoara, nucșoara, ghimbirul, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron până se combină bine. Set aside.In un castron mare, folosind un mixer electric la viteză medie, unt de smântână, zahăr brun și zahăr granulat până la lumină și pufos, aproximativ 3 minute.
Adăugați ouă pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Se amestecă vanilia.
Adăugați dovleacul și amestecați până se combină bine. Răsturnați părțile laterale ale bolului. La viteză mică sau folosind o lingură de lemn, adăugați treptat amestecul de făină de la Pasul 2, bătând doar până la amestecare. Îndoiți în nuci pecan.Aruncați linguri de aluat la aproximativ 2 inci distanță pe foile de prăjituri.
Coaceți câte o foaie pe rând timp de 12 până la 15 minute sau până când marginile încep să devină ușor aurii.
Scoateți din foaia de cookie și lăsați să se răcească.Faceți glazură:: într-un castron mic, combinați zahărul de cofetărie, smântâna și aroma de arțar. Folosind un tel mic sau o furculiță, amestecați până când glazura este suficient de netedă și subțire pentru a stropi dintr-o furculiță.
Adăugați mai multă cremă după cum este necesar pentru a obține consistența potrivită. Puneți glazura peste prăjiturile răcite.Face aproximativ 4 duzini