Fursecuri Cu Tort De Ciocolată Fără Gluten

Nevoie de un fără gluten, fără lactate și desert vegetarian? Cookie-urile cu tort de ciocolată fără Gluten ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 24 și costă 25 de cenți pe porție. O porție conține 109 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână pudră de cacao prelucrată olandeză, zahăr suplimentar pentru cofetari, albușuri de ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Cookie - uri sandwich de ciocolată cu umplutură de cremă de ciocolată (fără Gluten, fără cereale, fără nuci, Vegan, prietenos cu Paleo), Mango Ciocolată Albă Macadamia Nut Cookies {Fără Gluten, Fără Ouă, Fără Lactate), și Cookie-uri duble de ciocolată cu bucăți de ciocolată (fără Gluten, fără cereale, Paleo) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați zahărul cofetarilor, pudra de cacao, amidonul de porumb și sarea. Amestecați albușurile de ou și lichiorul de cafea până când aluatul seamănă cu glazura.
Picătură cu linguri 3 în. în afară pe foi de copt căptușite cu hârtie pergament.
Coaceți la 300 de minute timp de 10-14 minute sau până când este setat. Se răcește timp de 2 minute înainte de a scoate din tigăi la rafturi de sârmă pentru a se răci complet. Praf cu zahăr suplimentar pentru cofetari.