Fursecuri Cu Ghimbir
Ginger Shortbread Cookies este un vegetarian desert. Această rețetă servește 40. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 83 calorii. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ghimbir cristalizat, făină nealbită pentru toate scopurile, zahăr pudră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Fursecuri Cu Ghimbir, Fursecuri Cu Ghimbir, și Fursecuri Cu Ghimbir.
Instrucțiuni
Într-un castron cu un mixer electric cremă împreună untul, zahărul brun, zahărul pudră și ghimbirul măcinat până când amestecul este ușor și pufos și adăugați făina, sarea.
Bateți aluatul până când este doar combinat și bateți în ghimbirul confiat și coaja de lămâie rasă.
Înjumătățiți aluatul, întindeți fiecare jumătate de 1/4 inch grosime între foile de hârtie de ceară și congelați aluatul pe foi de copt timp de 10 până la 15 minute sau până când este foarte ferm.
Lucrând cu jumătate de aluat odată, îndepărtați foile superioare de hârtie de ceară și tăiați fursecurile cu un tăietor în formă de inimă de 2 1/4 inch. (Aluatul trebuie să fie rece, astfel încât prăjiturile să-și păstreze forma.)
Aranjați fursecurile la o distanță de 2 inci pe foile de copt, coaceți-le în loturi în mijlocul unui cuptor preîncălzit de 300 de grade F. timp de 25 până la 30 de minute sau până când sunt aurii palide și transferați-le într-un raft.
Aduna resturile, reroll aluatul, și să facă mai multe cookie-uri în același mod.
Lăsați prăjiturile să se răcească complet și presărați-le cu zahărul cofetarilor, cernut.