Fursecuri cu fulgi de ovăz și nuci de macadamia ale lui Sue
Fursecurile cu ovăz și nuci macadamia de la Sue ar putea fi exact desertul pe care îl căutați. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine , 8 g de grăsimi și un total de 180 de calorii . Pentru 19 cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este pentru 36 de persoane. Mergeți la magazin și cumpărați zahăr, grăsime vegetală, ouă și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. Această rețetă de la Allrecipes are 8 fani. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate . Cu un scor de 0% , acest fel de mâncare este îmbunătățibil. Rețete similare sunt fursecurile cu ciocolată albă, merișoare și nuci macadamia , cartofii Hasselback cu pesto de nuci macadamia și fursecurile crude cu nuci macadamia și goji de la Aunt Ivy .
Instrucțiuni
Cerneți făina, cerneți din nou cu sare și bicarbonat de sodiu. Adăugați ovăzul și nucile și dați deoparte.
Amestecați zahărul și grăsimea vegetală cu o cremă.
Adăugați ouăle și vanilia.
Adăugați ingredientele uscate și bateți până se omogenizează complet.
Întindeți aluatul prin hârtie cerată ca niște butuci, modelându-l pe măsură ce îl întindeți. Dați-l la frigider peste noapte.
Desfaceți aluatul de biscuiți și feliați-l cu o grosime de 6 mm și așezați-l pe o tavă de biscuiți neunsă.
Coaceți la 175 grade Celsius (350 grade Fahrenheit) timp de 10 până la 12 minute.