Fursecuri cu fulgi de ovăz cu stafide, curmale și nuci
Fursecurile cu fulgi de ovăz cu stafide, curmale și nuci ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 149 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 48 și costă 25 de cenți pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de stafide, nuci, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brioșe de ovăz cu stafide, curmale și nuci, Fursecuri cu fulgi de ovăz cu stafide aurii și nuci, și Tort De Mere Condimentat Cu Nuci Negre, Stafide De Rom Și Curmale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Linia 2 foi de copt cu folie; folie de unt. Amestecați primele 5 ingrediente într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Bol
Folie De Aluminiu
Cuptor
2
Folosind mixerul electric, bateți untul, scurtarea legumelor și ambele zaharuri într-un castron mare până la pufos. Bateți în miere, ouă și vanilie. Bateți treptat în amestecul de făină. Se amestecă ovăz, stafide, curmale și nuci. Aruncați aluatul cu linguri pe foi pregătite,distanțând movilele la 2 inci. Aplatizați ușor prăjiturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea Legumelor
Cookie-uri
Stafide
Vanilie
Nuci
Unt
Movile Bar
Date
Făină Pentru Toate Scopurile
Miere
Ouă
Ovăz
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Coaceți prăjiturile până se rumenesc, aproximativ 10 minute. Se răcește complet pe foi. (Se poate face cu 2 zile înainte. A se păstra etanș la temperatura camerei.)